Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik je jeden zloty

Od: zavinac® odpovědí: 9 změna:

zdravím,,,kolik je jeden zlotý víte někdo?, díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

1 polský zlotý rovná se 5,74 česká koruna 26. 1. 12:43

hodnocení

7x

Ostatní už odpověděli, já jen poradím pro příště, že Google docela chytrý a když se ho "zeptáte", tak vám to rovnou převede ;)

google.com/...

hodnocení

4x

Včera byl kurz 1 zlotý = 5,744Kč. Ze dne na den se to moc neliší, max. desetiny %.

doplněno 26.01.21 19:09:

@totak: Ovšem ČNB má dnešní devizový kurz pro prodej 1 zlotý = 5,77Kč, KB 5,89Kč, ČSOB 5,92Kč.

hodnocení

3x
To je samozřejmě střední kurz. Banka si něco přirazí takže realita je tak 6.05 - 6.15 dlouhodobě to teď nijak extra nekolísá. Takže při nákupech už přes rok počítám při platbě kartou 6.15 a moc se to od toho, co mám na výpisu neliší.

Nesmysl. Když vidím kurs 1 : 5.73 tak to v tomto kurzu taky nakoupím

@arne1: Nenakoupíš. Kurz 1 zlotý = 5,73Kč je kurz, sledovaný a vyhlašovaný ČNB. Prodejní kurz je vždy o něco vyšší, nákupní o něco nižší.

hodnocení

3x

Aktuálně mi Revolut píše 1PLN = 5.73 CZK (tedy žádných 6.20 nebo tak podobně)

jurajjuraj*
hodnocení

1x

zlote menim dost casto a na zde uveden kurzy si dej pozor, ono neco jineho je kurz nekde na netu a neco jineho je kurz kdyz prijdes do smenarny nekde u hranic, budes se pohybovat nekde kolem necelych 6

pokud bys menil vetsi sumu, tim myslim napr. 50 000 kc , tak se jde s polskyma smenarnikama domluvit na neco lepsim kurzu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]