Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
obchod si potřebuje strhnout obnos z mého účtu,ale banka mi poslala zprávu, že je nutné zadat ePIN,ale nevím kam jej mám zadat.
Děkuji
Mám Monetu a ePIN znám také,ale nemohu najít kolonku kam jej zadat,když si obchod potřebuje strhnout hotovost.
at ti to rekne obchod kdyz si chce strhnout penize, pokud platim po internetu kartou a chce to ePIN tak tam je vzdycky na to policko, nektere platby ePIN nechteji
no jak uz sem psal vys, je mozne ze je to platba bez ePINu, jak muze obchod kecat do platby? snad jedine ze jim posilate penize prevodem na ucet a to jim je taky do vaseho ePinu kulove, protoze to je vec vasi banky ktera prevod provadi , navic je ePIN snad jen u plateb online
pokud platite online kartou , presmeruje vas to z obchodu na nejakou platebni branu, tam zadavate cislo karty, platnost a kod z druhe strany, pokud by to chtelo i ePIN tak tam je policko na ten ePIN, pokud tam neni tak mi to vzdycky vzalo platbu bez ePinu
Obchod který si měl vzít platbu z mého účtu,tak tam se mi nezadařil dát ePIN ,nějak to nešlo a tak jsem poslala peníze já převodem a po odeslání mi přišla smska, že musím také zadat ePIN,ale nikde jsem tam nenašla kolonku. Děkuji
Asi něco děláte špatně. Od nového roku to má takto zařízené mnoho bank. Já jsm u Č. spořitelny a také jsem si musela vygenerovat e-pin. Ne vždy je však nutný. Při placení kartou, je to namátkové a probíhá to naprosto stejně, jako když překročíte v obchodě limitovanou částku a musíte zadat pin. V tomto případě jste měla ten svůj vygenerovaný pin kód zadat do políčka a potvrdit. Ale o to Vás musí požádat Vaše banka v momentěěě, kdy odesíláte platbu a ne nějaký obchod. A hlavně, na tohle se neptejte žádného obchodu, ale telefonujte do své banky. Tam se zeptejte, jak máte postupovat. Poradí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.