Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kompletní vyprázdnění žaludku

Od: vojta1996 odpovědí: 3 změna:
Dneska mě čeká koloskopie (kolonoskopie), kvůli které musím kompletně vyprázdnit žaludek. Problém je v tom, že při stolici mi z řitního otvoru neustále teče tekutina. Je to vůbec v pořádku?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

6x

kolonoskopie je sonda do zadku, gastroskopie je do zaludku,, pokud jdes na kolonoskopii tak ti urcite dali pripravek na procisteni a tam je navod, voda z tebe pujde porad dokud ji budes pit, pri kolonoskopii si doktor tou hadici muze pustit do streva vodu a tim ho taky oplachnout

hodnocení

2x

Žaludek nevyprázníte, jen nesmíte jíst 24-30hodin před zákrokem. Pak 12-14 hodin před výkonem vypijete 4 litry roztoku, který Vám propláchne střeva. Poté nemáte nic v žaludku ani ve střevech.

Alespoň já to takto dělám mnoho let, každé tři roky.

Nic to není, jen se přemoci a vypít tolika tekutiny během 4 hodin.

jurajjuraj*

dneska uz je vic vyrobku na to procisteni, ale v podstate u vsech jde o piti vetsiho mnozstvi tekutin, ja pil roztoku jen pul litru a zbytek cista voda

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]