Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Všechnopárty s Janem Chválou

Od: blesik® odpovědí: 5 změna:

Nedávno, možná v lednu t.r., proběhlo Všechnopárty s naším skvělým lezcem a úžasným člověkem Janem Chválou, který 17.1.2021 náhle zemřel ve svých 31 letech, kdy už přestal s lezením a věnoval se jen své rodině. Potřebuji vyhledat tento pořad, ale nějak se to mně, ani mému muži nedaří. Třeba se to podaří někomu zdatnějšímu ve vyhledávání.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nebylo to v jiném pořadu? Všechnopárty od roku 2008; Na plovárně od 2016 ani Show Jana Krause nic není...

hodnocení

No právě, já myslela, že to bylo u Krause a manžel, že u Šípa (to by byla asi nějaká repríza, protože prý nic kvůli kovidu netočí). Ještě mně napadlo 7 pádů Honzy Dědka. To už je asi poslední podobný pořad. Zkusím zítra. (To je tak, když něco hledají 2 sklerotici ...)

V lednu byl u Šípa jiný horolezec.Marek Holeček.Nespletli jste to? ceskatelevize.cz/...

hodnocení

Asi jo,budete mít pravdu ,spletli jsme to, protože Chvála má na internetu jen fotky jako mladý kluk a nám se zdálo, že je to ten samý ve starším vydání. Příjmení hosta p. Šípa jsme si nezapamatovali. Děkuji za rozuzlení záhady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]