Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pošťák zaměstnání

Od: lukasos odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
u nás v depu hledají kurýra na rozvoz balíků a já právě uvažuji o změně práce jelikož s tou stávající nejsem spokojený a vůbec mi nevyhovuje nepřetržitý provoz na dvanáctky. Já rád jezdím, jsem v kontaktu s lidmi a co jsem se tak díval s penězi bych si nepohoršil. Ale chci se zeptat jestli někdo z vás nemá nějaké zkušenosti s touto prací. děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radim42*
hodnocení

1x

Kamoš dělá kurýra a je uhoněný jak pes.. Věčně hladový, vzteklý.. Má na rozvoz tolik zásilek, že se nestíhá ani pořádně nasvačit, natož jít "vysypat písek" *smich* Já osobně bych do toho teda nešel, už jsem asi pohodlný. Ale pokud seš mladý a plný energie, tak směle do toho.

liska5
hodnocení

0x

Já mám jen pocit, že mají pořád fofr. A v dnešní dopravní situaci a s tím spěchem dohromady, to asi nebude med. Tuhle mi předával balíček a přitom někam telefonoval, jak nestíhá...

mate59
hodnocení

0x

Je to maraton,stres,honba,nestíhání.Kurýra dělají jen mladí kluci,ale dlouho ten stres nevydrží a jdou jinam.

asd1
hodnocení

0x

Maj hoňky jak sviňa. Navíc bez "závozníka" to je 1. telefonování 2. parkování/ buď furt startovat nebo risk že to kolemjdoucí šlohne. Bez parťáka co bude jezdit se mnou bych do toho nešel.. (samo dva lidi ti nezaplatí když to má stíhat jeden, takže nadšenec nebo někdo kdo se nudí..)

hodnocení

0x

Měli jsme u firmy řidiče-skladníka,utekl k ČP prý lepší pracovní podmínky, pevna pr.doba,víc peněz .Za necelého 1/4 roku byl zpět a jak byl rád , že jej opět přijmuli!

hodnocení

0x

Třeba "

smajlíček " má u ČP docela pohodičku.

vilik*
Se nemůžu divit, že mají takové dodací lhůty a ještě občas něco nedoručí, když tam všechno dělá jenom jeden člověk a ještě u toho musí pózovat na reklamní video a chodit na školení.
To prostě nejde stihnout.
Mimochodem, ví někdo, proč nedávno chtěli vyhazovat 1500 lidí a teď berou nové? google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]