Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
u nás v depu hledají kurýra na rozvoz balíků a já právě uvažuji o změně práce jelikož s tou stávající nejsem spokojený a vůbec mi nevyhovuje nepřetržitý provoz na dvanáctky. Já rád jezdím, jsem v kontaktu s lidmi a co jsem se tak díval s penězi bych si nepohoršil. Ale chci se zeptat jestli někdo z vás nemá nějaké zkušenosti s touto prací. děkuji
u nás v depu hledají kurýra na rozvoz balíků a já právě uvažuji o změně práce jelikož s tou stávající nejsem spokojený a vůbec mi nevyhovuje nepřetržitý provoz na dvanáctky. Já rád jezdím, jsem v kontaktu s lidmi a co jsem se tak díval s penězi bych si nepohoršil. Ale chci se zeptat jestli někdo z vás nemá nějaké zkušenosti s touto prací. děkuji
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
vilik*
Se nemůžu divit, že mají takové dodací lhůty a ještě občas něco nedoručí, když tam všechno dělá jenom jeden člověk a ještě u toho musí pózovat na reklamní video a chodit na školení.
To prostě nejde stihnout.
Mimochodem, ví někdo, proč nedávno chtěli vyhazovat 1500 lidí a teď berou nové? google.com/...
To prostě nejde stihnout.
Mimochodem, ví někdo, proč nedávno chtěli vyhazovat 1500 lidí a teď berou nové? google.com/...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]