Nejste přihlášen/a.
Je nutný test na Civid, který se bude vyžedovat při návštěvě divadla, sportovních aktivit, pokud jsem již očkovaný?
1. dávka nestačí, až 2-3 týdny po 2. dávce. Na Vaše otázky nejsou odpovědi. Zatím se neví, co a jak bude.
Podíl hospitalizovaných seniorů v Izraeli s očkováním prudce klesá
novinky.cz/...
Všechno je ušité horkou jehlou. Nedivím se tomu, prostě situace si to tak žádá a lidstvo nemá moc času /vlastně žádný/ na nějaké zkoumání, zkoušení, metodu chyb a omylů. Je nutno jednat hned, bez průtahů.
Vezměte si, že třeba vakcína na očkování proti rakovině děložního čípku se prověřovala přes 20 let. Ale ten čas na to byl, mohlo se bádat. Dneska to není možné.
Proto Vám na Vaši otázku nemůže snad nikdo zodpovědně odpovědět. Sama se v budoucnu chci dát očkovat, ovšem, kdoví, kdy to bude. Navíc nikdo rozumný nechce být v první linii, kdy je plno vakcín a nikdo neví, jak která bude působit a jaké může mít dopady. Raději bych tedy až po čase, až se pozná, jaký dopad to mělo na očkované. Nakonec, vzhledem k minimálnímu množství získaných vakcín a rychlosti očkování si myslím, že se na lidi mladší 80 let dostane někdy v průběhu příštích let.
Takže se na Vás stejně dostane za velice dlouhou dobu. A co bude mezitím? To nikdo z nás neví. Jsem sice atheista, ale přesto musím napsat: Bůh nás ochraňuj. Jaga.
A ona to není až tak pravda, nečtěte komentáře jen v diskusích a zajímejte se. SARS se testoval dlouho a Covid není samotatný, je to SARS-Covid. kdybyste věděla z čeho se vir skládá nenapsala byste to. Sorry.
Já než bych se nechal testovat a očkovat, raději vydržím bez divadel a koncertů. V Izraeli očkovali o sto šest, proočkovali snad všechny obyvatele a mají nejvíc nemocných na světě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.