Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

T-mobile-předčasné ukončení smlouvy

Od: nochiola* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

dá se prosím vyřešit problém s předčasnou výpovědí u T-mobile?

Měla jsem uzavřenou smlouvu na rok a před pár dny mi ji automaticky prodloužili na další rok. Chtěla bych ale smlouvu zrušit i za případnou sankci.Operátor řekl, že ani za sankci to nejde zrušit a mám to na další rok.Jde nějak tu smlouvu vypovědět tedy předčasně?U vodafonu nebyl problém.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jita*
hodnocení

0x

Je mi líto ale budete muset platit dál.Pokud chcete smlouvu ukončit musíte to udělat dva měsíce před ukončením smlouvy a musí to být písemně!

lm®

No já jsem s nimi končila,letos.a musela jsem přijít 14 dní před vypršením smlouvy,ne dříve,ne později.Byl to sice paušál pro syna,ale psaný na mé jméno(ptž jemu v době uzavření nebylo ještě 18) a měli jsme s nimi docela problém.T-mobile už mi nesmí do domu.

Mám také dotaz.Mám 2 letou smlouvu, která je platná do října 2010. Kdy mám dát výpověď,v srpnu? Bude platná, když jí zašlu dříve k určitému datu? Kde sehnat informace?

jita*

já ji rušila tak,že jsem tak dva měsíce před koncem zavolala a řekla že nechci pokračovat a chci smlouvu ukončit v den kdy mi končí smlouva.Bylo mi řečeno že ji mám ukončit tak aby jim přišla včas-nesmí přijít ani o den později.Posílala jsem dva měsíce před koncem.Budou Vás přemlouvat atd.Musíte razně trvat na ukončení.

zuzee*

Manžel taky rušil smlouvu s T-mobilem 2x. poprvé mobilní tarif, smlouva mu končila v květnu, dále ji neprodloužil takže ji měl na dobu neurčitou, když dal výpověd, výpovědní doba byla jeden měsíc.

Podruhé rušil smlouvu na internet, končila v loni v listopadu, šel ji zrušit už v květnu, ale úplně zrušit to nešlo, musel si vzít ten nejnižší paušál cca za 180 Kč.

T-mobile už nikdy,, při ukončování smluv jsou s nimi největší problémy.

lm®

Z vlastní zkušenosti radím,jděte na prodejnu.Na nějakou značkovou prodejnu T-mobile ve větším městě.Nic neřešte voláním operátorovi či psaním emailů = ztráta času.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]