Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dá se prosím vyřešit problém s předčasnou výpovědí u T-mobile?
Měla jsem uzavřenou smlouvu na rok a před pár dny mi ji automaticky prodloužili na další rok. Chtěla bych ale smlouvu zrušit i za případnou sankci.Operátor řekl, že ani za sankci to nejde zrušit a mám to na další rok.Jde nějak tu smlouvu vypovědět tedy předčasně?U vodafonu nebyl problém.
Je mi líto ale budete muset platit dál.Pokud chcete smlouvu ukončit musíte to udělat dva měsíce před ukončením smlouvy a musí to být písemně!
No já jsem s nimi končila,letos.a musela jsem přijít 14 dní před vypršením smlouvy,ne dříve,ne později.Byl to sice paušál pro syna,ale psaný na mé jméno(ptž jemu v době uzavření nebylo ještě 18) a měli jsme s nimi docela problém.T-mobile už mi nesmí do domu.
Mám také dotaz.Mám 2 letou smlouvu, která je platná do října 2010. Kdy mám dát výpověď,v srpnu? Bude platná, když jí zašlu dříve k určitému datu? Kde sehnat informace?
já ji rušila tak,že jsem tak dva měsíce před koncem zavolala a řekla že nechci pokračovat a chci smlouvu ukončit v den kdy mi končí smlouva.Bylo mi řečeno že ji mám ukončit tak aby jim přišla včas-nesmí přijít ani o den později.Posílala jsem dva měsíce před koncem.Budou Vás přemlouvat atd.Musíte razně trvat na ukončení.
Manžel taky rušil smlouvu s T-mobilem 2x. poprvé mobilní tarif, smlouva mu končila v květnu, dále ji neprodloužil takže ji měl na dobu neurčitou, když dal výpověd, výpovědní doba byla jeden měsíc.
Podruhé rušil smlouvu na internet, končila v loni v listopadu, šel ji zrušit už v květnu, ale úplně zrušit to nešlo, musel si vzít ten nejnižší paušál cca za 180 Kč.
T-mobile už nikdy,, při ukončování smluv jsou s nimi největší problémy.
Z vlastní zkušenosti radím,jděte na prodejnu.Na nějakou značkovou prodejnu T-mobile ve větším městě.Nic neřešte voláním operátorovi či psaním emailů = ztráta času.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.