Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pupínky na těle

Od: jitka08 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den všem prosím poraďte v létě jsem měla na boku pupínek a chirurg mi ho vyřizl jenže asi půl rok potom jse mi oběvil další a další až jich mám 3 prosím nějaký doktor chirurg nebo kdo tohle zažil moc se bojím co se mnou je

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zajdi na kožní, tady ti těžko někdo pomůže. Bude to jen "plácání do vody".

hodnocení

0x

Pupínek? Široký pojem. Co čekáte, že Vám po internetu a bez fotky kdokoliv může poradit? Je takový problém si zajít k lékaři, kde jste už s pupínkem byla, nebo se ho zeptat po telefonu, co jste to vlastně měla diagnostikováno?

jitka08
hodnocení

To je ten problém praktická lékařka šla do důchodu takže sháníme novou u chirurga kde jsme byli mi nic neřekl jen že se to musí viříznout a fotku poslat nemůžu mám je na intimních místech proto píši sem.

liska5
hodnocení

0x

Pokud se Vám objevil další pupínek, tak běžte k lékaři s dalším. Zavolejte si na kožní nebo tam, kde Vám odstranili ten první. Čím dřív, tím líp! Nejspíš Vám u toho prvního udělali histologické vyšetření a budou vědět, o co jde... My nevíme, jestli jde o vřed, bradavici či neškodné znamínko. A neodkládejte to. Pořád lepší, když jsou tři, než kdyby jich bylo dvanáct.

hodnocení

0x

S pupínky se chodí na kožní a ne na chirurgii. Jestli vám něco vyřízli, tak to nebyl ale pupínek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]