Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asi k němu nic necítím

Od: 001 odpovědí: 6 změna:
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, mám přítele a jsme spolu jen 3 měsíce, je můj první a mám ho ráda... Ale nejsem si jistá jestli ho miluju... Přemýšlím, že mu dám sbohem, vztah bez lásky je totiž na nic... Taky postupně přicházím na to, že ho k životu zas tak nepotřebuji... Vůbec nevím co mám dělat, mám ho ráda, ale nechci mu zlomit srdce... Co by jste dělali vy?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemá cenu tento vztah uměle udržovat. Bude od Tebe fér, když mu řekneš pravdu. Je mu 18 let, určitě mu to nezlomí srdce, jak píšeš, to bývá jenom v románech. Život půjde dál a za nějaký čas si najde jinou dívku. Smutno mu ale třeba zpočátku bude.

S největší pravděpodobností Tě čekají taneční, pokud bude možné je pořádat. Tam se budeš seznamovat, konverzovat, poznávat různé chlapce. Třeba přijde i láska. A když ne teď, tak přijde určitě v dalších letech. Uvidíš.

Je pěkné, že chceš jednat poctivě a říct mu to. Hlavně ho nepřemlouvej, že aspoň zůstanete přáteli. To je v době rozchodu ta nejhorší vyslovená věta a myslím, že na to přistoupí jen velice málo lidí. Jaga.

michalx
hodnocení

1x

Rozchod, stejně to k ničemu jinému nepovede. Ale chápu, že je těžké někomu dát sbohem. Obzvlášť, když je to první vztah. To je takové symbolické. Je to první vztah i pro toho kluka? A kolik let je vám oboum?

001
hodnocení

Mně je 15 (za pár dní 16) a příteli bude za několik měsíců 18... Je to ten nejskvelejsi kluk jakého bych si mohla přát, ale bohužel lásku k němu necítím... Spíš to bylo jen počáteční okouzlení... Ale to už vyprchalo.

hodnocení

0x

Zdravím. Zachovejte se k němu férově. City se nedají vynutit, tak mu to řekněte na rovinu. Nemá smysl se trápit ve vztahu ve kterém není člověk šťastný. Tři měsíce není žádná doba. Rozchází se i lidé po mnoha letech. K životu holt patří i rozchody.

jezevec*
hodnocení

0x
Být s někým ze soucitu je cesta do pekla pro oba dva...

hodnocení

0x
Tak si ho nech jen do postele

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]