Nejste přihlášen/a.
Mně na vstupní prohlídce lékař změřil tlak, vzal si 300 Kč a šla jsem. Kancelářská práce.
Možná Vám ještě vyzkouší zrak, jinak pochybuji, že by Vás jakkoli vyšetřoval.
Lékař tady hlavně vychází ze záznamů v kartě, jestli nejste epileptik, slyšíte a vidíte, nemáte prychiatrické diagnozy ap...
Žádnou kartu nechtěl a neměl. Celé mi to připadalo jako hooodně vychytaná šaškárna. Od té doby jsem u něho byla na několika preventivkách (myslím každé dva roky) za těch skoro 15 let, co jsem tam pracovala, a vždycky to bylo totéž. Jenom to už hradil zaměstnavatel. Jednou jsem se mu (na jeho žoviální dotaz, kdy mě oslovil křestním jménem!) svěřila s jakýmsi drobným problémem, který mohl mít vliv na moji schopnost tu práci konat, a odmávl mě k mému praktikovi. Asi jsem byla jenom naivní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.