Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčka bez ověření příjmu

Od: nionionio* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, chtěl bych si půjčit 150 000,-. Mám brigádu,která je vyplacena na ruku, nemám dohledatelný prijem.

Všechny půjčky, které jsem našel,mají podmínku smlouvy na dobu neurčitou,atd ..

Máte někdo zkušenost, nebo nevíte o některé půjčce, u které tato podmínka není?

Děkuji .

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

14x
Ze zákona musí poskytovatel úvěru prověřit příjem, dostatek financí žadatele na splátky i živobytí.
Půjčit si vám dovolí jen lichvář, který vás pak sedře z kůže.

hodnocení

12x

Nebankovních společností, které Vám ochotně půjčí bez prověření Vašich příjmů je spousta. Ovšem počítejte s tím, že takovou půjčku pravděpodobně nikdy nedokážete splatit.

jirik50*

přesně tak, pučíte si sto a vrátíte stodvacet, potom jste v dražbě

hodnocení

4x

Tak to vidím na cestu do pekel... :(

hodnocení

4x
Jste jasný adept na dluhovou spirálu. Pokud nepůjčí banka, oželte to. Navíc dnes je doba silně nejistá. Zítra můžete být na dlažbě.

jabraka*
hodnocení

0x

Právě jsem sledoval reklamní spot.Jak funguje půjčka?Půjčíš si 10 švestek a vrátíš 11 .To že je to vlastně 10 % úrok se tu neřeší.Ale je to ukázka,jak lze člověka zblbnout

JB

qwert
"Půjčíš si 10 švestek a vrátíš 11" může být 10 % úrok*), ale také jakýkoliv jiný kladný - záleží na době. Je něco jiného, jestli těch 11 švestek vracíš za den, za rok nebo za tisíc let.
*) Není-li uvedeno jinak, uvažuje se úrok roční.
Půjčíš deset, vrátíš jedenáct rozhodně není jen deset procent!

hodnocení

0x

Dělej jak rozumíš, ale tohle vidím na příběh s hodně blbým koncem. Sice máš brigádu, ale ta za chvíli nemusí být, ovšem to nikoho nezajímá a když v termínu nezaplatíš splátku, bude zle. A velký zle.

Pokud si chceš koupit svoje první auto, rozmysli si to. Opravdu si to rozmysli.Já vím, že si myslíš něco o spodní části zad, ale bez auta se dá fungovat. Alespon bych si tipnul, že to máš na auto. Ale mohu se mýlit.

iz*
hodnocení

0x

U "brigády placené na ruku" nejde o zaměstnání, s nímž byste mohl počítat. Pravděpodobně nemáte uzavřenu žádnou smlouvu, takže brigáda teké může skončit "ze dne na den".

Jak si poradíte se splácením půjčky, až přijdete o "příjem na ruku"?

Najděte si zaměstnání, z něhož budete moci po zkušební době doložit příjem a vezměte si půjčku od banky. Půjčkou od lichvářů byste ohrozil i své blízké.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]