Nejste přihlášen/a.
Dobrý den rádcové,
jedu o víkendu za rodinou do ČR a dnes jsem dostal výsledek negativního PCR testu, který jsem si nechal zhotovit ve středu 20.1.2021 (toto datum je psáno i na testu). Na webu koronavirus.mzcr.cz/... jsem vyplnil příjezdový formulář, ale nevím, kde mám komu předložit daný negativního PCR test, abych to stihl do 72 hodin, když jsou o vikendu KHS zavřené.
Děkuji za odpovědi
Dobrý den, zřejmě jedete z blízké ciziny a autem. Ten test zde nikdo vidět nechce (hranice jsou volné), ale musíte ho mít u sebe pro případ namátkové policejní kontroly. Pokud pojedete po dálnici a velký hraniční přechod, tak je šance na tu kontrolu větší, pokud pojedete přes menší hraniční přechod a potom po "okreskách", tak je ta šance menší (navíc máte asi českou SPZ, tak nebude ke kontrole zřejmě ani důvod). Hlavně si ohlídejte podmínky, které musíte splnit pro návrat do ciziny (např. nový test či karanténa). Zdravím!
komedy - na ten e-mail to poslat můžete, ale pokud je KHS o víkendu uzavřená, tak si myslím, že pro Vás je termín bezprostředně (a osobně) až pondělí. Předpokládám, že oněch 72 hodin je myšleno pro okamžik vstupu na naše území (délkou pobytu potom test "stárne" a to snad každý pochopí).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.