Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Švédské kapky

Od: miro8 odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer. Jsou k dostání v lékárně ještě dříve oblíbené švédské kapky vyrobené z bylin. Jaké máte zkušenosti a zdravotní učinky? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Znám dva typy, s alkoholem a bez alkoholu. První na poranění (hojí se mnohém lépe a rychleji), druhé na žaludeční potíže...použití dle návodu...

hodnocení

0x

Mám zkušenost. Kdysi jimi žena celé rodině utužovala kondici. Tu hnusnou tekutinu jsem pravidelně nahrazoval mnohem lahodnějším fernetem. Takže ano, se švédskými kapkami mám tu nejlepši zkušenost.

hodnocení

0x

V klasické lékárně asi ne, spíše zkuste Zelenou lékárnu, zdravou výživu či Makroveget, nebo je možnost objednat na netu. Když byly tenkrát v kurzu, prodávaly se jak hotové v lahvičce, tak byliny v sáčku, ze kterých jste si podle návodu kapky vyrobil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]