Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dá se vydržet gastroskopie s analgosedací.
Ani jedno jsem nikdy nemel.. jak moc silná je ta analgosedace :D
To zvládnete i bez toho oblbováku. Ze začátku než polknete hadici je to nepříjemný a já se u toho neskutečně dávila, ale těch pár minut se to dá vydržet. Mě hodně pomáhá sestra. Řídí mi dýchání a já se snažím soustředit jen na to jak na mě mluví.
Nevím co je s analgosedací. Chodím každý rok, a žádný problém. Stříkne něco do krku, pak 3-5 minuit vyšetření a hotovo.
Analgosedace je stav, kdy tě lékař uvede do stavu, že o sobě nevíš. Pomalu usneš a nebudeš si vůbec nic pamatovat. Lékař při zákroku může s tebou částečně manipulovat a ty budeš podvědomě reagovat na jeho podněty. Třeba při té gastroskopii budeš mít nějaký reflex. Ale ty sám o sobě budeš v klidu a nebudeš si nic pamatovat. Probudíš se jako ze snu a nebude se ti zdát nic.
Celková anestezie je stav, kdy z tebe udělají kompletní mrtvolu. Díky tomu ti musí anesteziolog po celou dobu hlídat životní funkce.
Rozdíly jsou v zátěži na organismus a zotavovací doba, aby jsi mohl jít domů.
Jsi hrdina Milane. Já bych to nedal
Objednal jsem si sedaci, ale asi se dá ještě zrušit , ale nechám to tak. Jinak chtěl jsem potom ještě řídit.. kdybych byl fakt bez smyslů což tomu nevěřím tak počkám třeba hoďku. Mám to domů fakt kousek známou silnicí 15 minut. Při nejhorším někomu zavolám nebo to auto nechám tam pár hodin a pak dojedu vyzvednout , asi špatnej nápad co?
A ano mám dobrého doktora, ale ještě jsem tam nebyl, ale recenze má TOP 100%
Jinak sestřička mi taky do telefonu říkala, že bych to zvládl, ale záleží na mě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.