Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasilky nemecko

Od: gubaxan® odpovědí: 3 změna:
Zdravim.
Mam takovou otazku, treba se s tim nekdo setkal. Pracovne potrebuji urcite zbozi, ktere maji bud jenom v nemecku anebo je tam levneji a bohuzel neodesilaji do CR. Takze potrebuji objednavat z vice obchodu v DE a ted jak byt s vyzvednutim? Existuje tam treba nejaky ulozny box? Tim myslim ze mi ty zasilky ulozi jako priklad alza box a ja si je vsechny vyzvednu najednou? Anebo bych to objednaval na sebe , ale obcas se neco muze **** a druhou otazkou je- zda zasilku nekdo muze vyzvednout za me? Vystavim plnou moc nebo co je potreba?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

0x
Znemecka.eu

hodnocení

0x

Já si svého času nechal poslat několik balíčků poste restante do Waidhausu a tam jsem si pro ně dojel.

doplněno 24.01.21 08:33:

Pokud si pamatuji, tak jsem psal jen svoje jméno, slova poste restanté a Waidhaus. Nikdo to ale za vás nevyzvedne, musíte tam dojet osobně.

hodnocení

A tam na jakou adresu? Nebo na postu? Prave take premyslim, ze bych to takhle zkusil , ale nejlepsi by bylo kdyby to nekdo mohl vyzvednout za me

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]