Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém na google

Od: lucznik® odpovědí: 4 změna:

Pro stažení aplikací, např. Záchranka, Lidl plus apod. google vyžaduje přihlášení. Mám pouze seznamácké e-adresy. Jak mohu zřídit jednoduchou adresu např. lucznik@gmail.com, jakou mám i zde: lucznik@post.cz, když google požaduje složitě jméno.příjmení atd. Prosím, poraďte. Stejný problém na faceboolu...nejde zřídit např. pro spolek nebo firmu, systém žádá jméno a příjmení, jenže spolek jméno a příjmení samozřejmě nemá. Děkuji zasvěceným za radu úplnému laikovi! Pěkný víkend!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A při počátečním uvedení telefonu do provozu jsi Gmailový účet nezadával? To snad ani nejde !

hodnocení

Aha, nevím, nepamatuji, dostal jsem ho před 2 roky už používaný a po celou dobu jsem ho používal jen místo foťáku.

hodnocení

0x

Na gmailu si lze zřídit jakoukoliv neobsazenou adresu.
Samotné příjmení@gmail.com bývá většinou obsazené.
Část před @ ale může vypadat naprosto libovolně, nemusí to být jméno.příjmení

hodnocení

0x
Za prvé adresa jde vytvořit v jakémkoliv tvaru, jen je většina obsazená. Za druhé do různých těch služeb doporučuji využívat k přihlášení klasický mail a ne google popř facebook se kterým se můžete kdykoliv rozloučit. Nebo spíš oni s vámi, když někde napíšete něco pro ultralevičácké vedení těch korporací nepřijatelného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]