Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevěděli byste, kde se ostříhat?

Od: vlasac odpovědí: 30 změna:
Zdravím, chtěl bych se prosím zeptat, potřeboval bych už konečně ostříhat (což, že jo, normálně nejde, neboť vůči koroňákovejm opatřením jsou aktuálně stále zavřený kadeřnictví), nevěděli byste o někom soukromým, nebo tak, kdo stříhá, či na domluvu? Pochopitelně za dodržení hygienickejch opatření. Sem jinak z Prahy a neměl bych ani když tak potíž přijet po okolí. Děkuju vám za odpovědi. :)

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

4x
Také já poslední roky používán strojek za 800 z netu a řeším to trojkou u sebe i dětí

Já to takto řeším několik let -za ušetřené jsem už postupně koupil 3 strojky (1. tupý ,2. se poondil )Jen s tím. že na léto na 2mm a zimu na 4mm

vlasac
hodnocení

Rozumím, ale to bych asi nezvládl (a taky, aby to nějak vypadalo) a jinak nahoře to mívám vždycky nůžkama.

hodnocení

3x

Riskovat kadeřnici? Raději zdravá a vlasatá, než nemocná s bombastickým účesem. :) Mnohé ženy mají také starost o svůj účes, ale i starost o svou pleť. Např. paní Jana-40 let. :)

Nevěděli byste, kde se ostříhat?
vlasac
hodnocení

No, to ano, ale už bych potřeboval ostříhat, abych vypadal líp, a jak říkám, dodrželi by se opatření. :) Jinak myslím, že paní Janě už nepomůže ani Pán Bůh. :D :)
Se vším souhlas kromě toho obrázku. Kdo takhle ve 40ti vypadá, proboha. Vypadá na mnohem víc.
Když nám furt na internetu servírují krásnou Krainovou, Rolins a všelijaké modelky kolem padesátky, jak jsou stále pěkné a sexy.
vlasac
hodnocení

Jinak Dara Rolins se mi moc nelíbí. Ale je pravda, že hodně těhlech žen kolem tý padesátky vypadaj krásně a sexy, no. :)

Pro tyto fizule to omezení ale neplatí ,toto platí jen pro obyčejný plebs!

hodnocení

1x

Před zrcadlem, strojkem, do hola... To tak na dvě vlny vystačí. ;)

Nebo požádat zručného příslušníka rodiny.

deravapata
Vím o kadeřnici..co stříhá ale je od Prahy celkem daleko u nového Bydžova.
Mě by vzala ale nemám teď na to korunky :)
vlasac
hodnocení

@deravapata Chápu. :) Jej, a kolikpak si bere?
vlasac
hodnocení

@gotrekzagary No, to si zřejmě netroufnu a dohola to ne. ;) A to nevím, jestli by se toho někdo z rodiny ujal, a jestli by to zvládl.
deravapata
Ta kadeřnice 250,-
vlasac
hodnocení

@deravapata Dobře.

lidus*
hodnocení

1x

Snadné, kadeřnice domů. Máme-li to v Brně, máte to jistě i v Praze.

vlasac
hodnocení

Děkuju Vám. A nevíte, jestli jsou na to nějaký speciální stránky, nebo tak, či musím nějak pohledat?

hodnocení

1x

Zadejte si do vyhledávače -kadeřník do bytu, nebo mobilní kadeřnictví a domluvte se. Namátkou třeba zde mobilni-kadernictvi.cz/...

vlasac
hodnocení

Super, super, děkuju Vám moc. :)

jurajjuraj*
hodnocení

1x

hodne jich jede na cerno anebo prijdou k zakaznikovi domu , si zavolejte tam kde bezne chodite

hodnocení

1x

Na podzim, dokud ještě bylo otevřeno, jsem se dala ostříhat na pánském. A protože pořád strašili, že se zase bude všechno zavírat, dala jsem se "na mecha", aby to chvíli vydrželo a stálo to za to. Když už, tak už. Děda sice vypadal, že ho skolí infarkt, ale teď, asi po 3 měsících, mi vlásky kapku dorostly a je to teď jakorát. Dobře jsem udělala.

Na jaře jsem měla vlasy už moc dlouhé, tak jsem se do toho pustila sama. Zepředu jsem to zvládla jakž takž, zezadu jsem se neviděla, co jsem si tam vyrobila. Takže dobrý. Jen paní holička se pak chechtala jako pominutá, když mě stříhala. Někde stříhala vlasy 3 cm dlouhé, jinde třeba 15 cm. Ale co? Není důležité, co je na hlavě, ale co je v ní. Nemám pravdu? :) Jaga.

liska5

V tom případě jsem genius*smich*

hodnocení

0x

Copak jsme někde v 17-tém století? A i tehdy si lidi zašli k holiči.Ostříhání je vizitka každého člověka.A pokud se někdo nestříhá,dlabe na to...nebo se stříhá samodomo před zrcadlem a neumí to.Tak je to prostě jeho vizitka.

A stačí si sehnat nějakou kadeřnici,telefonicky kontaktovat a zcela určitě Vás ostříhá u ní,nebo u vás doma a nic není problém.

Problém je ten že stát prakticky podporuje černý trh...
vlasac
hodnocení

@rich Přesně tak, souhlasím.
Dobře, rozumím.
vlasac
hodnocení

@pest To je v podstatě jedno, neboť nyní aktuálně lidi skrz uzavření přicházej o peníze.. :) A je tu řada jinejch problémů.

slunc
hodnocení

0x

Coronavirová doba naučila lidi kadeřnickému řemeslu. Přítelkyně, kamarádka, máma, sousedka vás ostříhá.

hodnocení

0x

Rodinný příslušník - to snad zakázáno není.

Pokud umí stříhat. Taky to po po ostříhání může vypadat hůř než předtím, ty vlasy.

liska5
hodnocení

0x

Já se stříhám sama. Nůžkama. Dříve své dětičky, než odešly do světa. Mám svůj systém a jde to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]