Nejste přihlášen/a.
Riskovat kadeřnici? Raději zdravá a vlasatá, než nemocná s bombastickým účesem. Mnohé ženy mají také starost o svůj účes, ale i starost o svou pleť. Např. paní Jana-40 let.
Před zrcadlem, strojkem, do hola... To tak na dvě vlny vystačí.
Nebo požádat zručného příslušníka rodiny.
Zadejte si do vyhledávače -kadeřník do bytu, nebo mobilní kadeřnictví a domluvte se. Namátkou třeba zde mobilni-kadernictvi.cz/...
Na podzim, dokud ještě bylo otevřeno, jsem se dala ostříhat na pánském. A protože pořád strašili, že se zase bude všechno zavírat, dala jsem se "na mecha", aby to chvíli vydrželo a stálo to za to. Když už, tak už. Děda sice vypadal, že ho skolí infarkt, ale teď, asi po 3 měsících, mi vlásky kapku dorostly a je to teď jakorát. Dobře jsem udělala.
Na jaře jsem měla vlasy už moc dlouhé, tak jsem se do toho pustila sama. Zepředu jsem to zvládla jakž takž, zezadu jsem se neviděla, co jsem si tam vyrobila. Takže dobrý. Jen paní holička se pak chechtala jako pominutá, když mě stříhala. Někde stříhala vlasy 3 cm dlouhé, jinde třeba 15 cm. Ale co? Není důležité, co je na hlavě, ale co je v ní. Nemám pravdu? Jaga.
Copak jsme někde v 17-tém století? A i tehdy si lidi zašli k holiči.Ostříhání je vizitka každého člověka.A pokud se někdo nestříhá,dlabe na to...nebo se stříhá samodomo před zrcadlem a neumí to.Tak je to prostě jeho vizitka.
A stačí si sehnat nějakou kadeřnici,telefonicky kontaktovat a zcela určitě Vás ostříhá u ní,nebo u vás doma a nic není problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.