Zdravím, nedávno jsem si koupil electro antiperspirant kvůli pocení dlani, chodidel a podpaží už od dětství. Prvně bych se chtěl zeptat, zda může být na proceduru použita studená voda? Píší teplou, ve videu na youtube "nejlépe teplou". Dále jak moc si dáváte? Ja zatím zkoušel jen chodidla, píší max. 25 mA, já dal max. 13 , pak už to hrozně pálilo. Myslíte že i takhle to bude mít efekt? Mám z elektřiny docela respekt, ale tenhle problém mě tak omezuje, že jsem to musel zkusit. Díky
Zdravím. Ano, samozřejmě můžete použít i nižší hodnotu a fungovat to bude. Jen to bude trvat déle, než se dostaví účinky. Na podpaží třeba ti co znám, dávají jen 5- 6 . Jinak je to pálí. Takže radši opatrně a pomaleji, než riskovat popáleniny. Jo a studenou vodu nikdo z mnou dotázaných nezkoušel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.