Dobrý den jak by jste to řešili vy, čekám s pritelkyni dítě měl jsem jít na odběry krve ale tam mě nepustila z toho důvodu že nechce aby do mě pichali a jestli tam půjdu mě řekla tak mě nepustí do práce vzala mě klíče a asi po 2 hodinách breceni mě je dala, stejně jsme přišel pozdě. A to samé k zubaři. A pak po hádce jsme se bavily o tom že jak po dítěti to budeme řešit s ochranou a na to mě řekla že ty prášky nebude brát a ani jinaci ochranu a že jestli s tím mám problém tak žádnej sex klidně nebude. No nevím jestli tohle poslední řekla z důvodu že je nasraná z hádky ale jak pak takhle nekomu věřit.
To je vtip né Velice rychle ji vysvětli že jí tydle nesmyslný nápady nehodláš tolerovat a že jak ti zakaže sex tak že si ho najdeš jinde Napadaj mi dvě věci : Bud ji jeblo v kouli Nebo to dítě neni tvoje a ona se panicky bojí že se na to při ňákým vyšetření múže přijít
Sorry kámo ale vypadá to na kukačku,zkus se s ní teď nějak v klidu domluvit ať není v těhotenství zbytečně ve stresu ,nikomu to neprospeje a až se to narodí udělej si testy otcovství ale ne ji za zády,narovinu bych ji (Já) řekl že se chova až moc divně a že chci testy (dej jí pár dni ať to rozdycha)pokud se bude i pak vzpírat stejně natom trvej,pak už budeš vědět co dal
Dobrý den. Pokud s takovou přítelkyní čekáte dítě, tak je mi ho líto již předem. Komunikace, důvěra, tolerantnost, vzájemná úcta, respekt..Pokud to ve vašem vztahu chybí, nikdy nebude dobře fungovat. A děcko bude vyrůstat mezi hádkami a dusnem.. Vzpamatujte se a zamyslete se nad sebou. Oba dva!
Přítelkyně je velmi nevyzrálá. Chovejte se jako chlap a zkraje si udělejte pořádek,toto vidím na brzký rozchod-chudák dítě.Vypadá to že dítě asi není vaše. Jinak by šla s klidem na krev s vámi
Tak jí řekněte, že ohrožuje své dítě, které tu hysterii vnímá! A za druhé, na krev jdete kvůli určení krevní skupiny, aby dítě nebylo ohroženo protilátkami vůči případnému Rh+ dítěte, kdyby krev mělo po otci a matka byla Rh-.
Jinak takové výstupy patří řešit s psychologem. To už je za hranou. Zjistěte si v okolí, kde je Centrum duševního zdraví nebo partnerská poradna...
A prosím vás, ta vaše přítelkyně, která vám schovává klíče a nechce pustit na odběr krve, ta jako je svéprávná? Léčí se na psychiatrii, nebo ne? To, co popisujete, tak tomu ani nevěřím. Že čekáte dvě hodiny, až se vybrečí a dá vám klíče, abyste mohl do práce, děláte si z nás legraci a nebo jste oba na stejné úrovni a k tomu se raději nebudu vyjadřovat.
Takto zvláštně se přítelkyně musela určitě chovat i před tím, než jste čekali dítě. To vás mělo varovat a nemít s ní ještě dítě. Možná trpí nějakou psychickou poruchou. A nebo vyznává nějakou církev a řídí se jí.
Paní je silná hysterka, navíc si myslím, že se pod ní láme větev. To děcko zřejmě nebude Vaše, proč by jinak tak trojčila? Každá budoucí maminka se těší, že manžel půjde s ní, že uvidí na ultrazvuku...Nevěřila bych jí ani pozdravení.
Po narození miminka zažádejte o testy. A uvidíte nejlíp, zda je mimčo Vaše, nebo zahradníkovo. Myslím, že ona Vám všechno zakazuje, abyste se náhodou něco nedomákl. Bude-li to pravda, kopněte ji do pozadí. Tohle Vám není zapotřebí. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.