Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volební hlasovací lístek

Od: zikjasa* odpovědí: 3 změna:

nechybí mě nějaký v modré obálce?Naposled jsem volil v r.80 a to ještě u přenosné urny a tedkom se v tom nevyznám v té polit.tlačenici.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

arecibo*
hodnocení

2x

Ve volební místnosti dostanete mimo úřední obálku (tu, co máte doma je jen pro lístky), a na požádání správná počet volebních lístků.

valja*
hodnocení

2x

Stran je v ČR hodně, některé, hlavně ty velké, kandidují ve všech krajích, jiné, většinou ty menší, jen v několika. Proto může být třeba v Praze 20 lístků a v Brně např. jen17 (čísla jsem si vymyslela, jsou jen pro příklad). Ověřit to lze opravdu ve volební místnosti (zde vám mohou dát i případné chybějící lístky, nebo i celou novou obálku se všemi lístky) nebo se zeptat na obecním či městském úřadě.

arecibo*

U volební komise máte jistotu, že vám dá správný počet lístku, i bez případně předčasně odstoupivších.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]