Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádcové
i přes to že jsem ležel v zákoníku práce, nejsem z toho moc moudrej.. Dokázal by mi někdo napsat zda to tak vůbec může být?
Jsem zaměstnán v krajském sektoru jako řidič linkového autobusu.. Od prosince máme nového dispečera a bohužel došlo ke změně šichet.. Od 1.ledna mám nařízenou 3 šichtu o víkendu v tomto měsíci. pokaždé v neděli.. tzn. jezdím pondělí až pátek cca od 3:50 do 14:20. sobota volno a pak znovu neděle až pátek ale to už odpolední - 14:30 až 00:15.. Tento měsíc mi byla nařízena týdenní dovolená abych si vybral zbytek staré.. Když jsem přišel za dispečerem, a vytočený jsem mu sdělil ať mi tuto neděli nedává tak mě odbyl větou že jsem měl týden dovolenou tak jsem odpočatý.. Může to tak být? rád bych taky měl někdy v klidu volný celý víkend.. Za předchozího dispečera jsem jezdil jen jednu neděli za měsíc a to jsem se sním ještě dohodl datum kdy se mi to hodí. a to vždy měsíc dopředu... u tohoto dispečera vím nedělní šichtu tak 4 dny před začátkem onoho víkendu.. tento dotaz se týká pouze zákoníku práce - nikoliv aetru.. Máme všechny spoje do 50km, takže na kartu nejezdíme.. Díky za případné rady
To jistě dispečer neovlivní, je to prostě "furt v práci", málo řidičů... A pořád víc a víc spojů se v jř objevuje... KDO to má jezdit?
Nechci radit, ale co když máte (i my to tak máme v práci, svátek, pátek, Vánoce, všechno "jedno" jest) za svou práci placeno "fixem", čili fixní mzdou? A je jedno, zda jezdíte v neděli či ve středu. Ale víc jak 160 hodin bych za měsíc do práce chodit nechtěl... to si hlídejte, ty hodiny... Jeden řidič mi říkal, že má ranní Po-Pá a k tomu celou! neděli a druhý týden zase odpolední... to je brutus, pořád v práci... a třicet čistého jistě nemá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.