Dobrý den ,chtěl bych se zeptat ,jestli někdo nemáš podobnou zkušenost ,nebo netuší jak postupovat. Už rok jsem v insolvenci. U jedné nejmenované společnosti jsem si půjčil před několika lety 300 000. Insolvenci řádně a včas hradím,jenže nyní mi od te společnosti dorazil dopis ,ze dle obchodních podmínek odstupují od smlouvy a at okamžitě uhradim dluznou částku . Pochopil bych kdyby se ozvali před rokem ,ale teď po roce když už insolvence běží? Tolik peněz co chtějí samozřejmě nemám .
Ja bych se poradil s insolvenčním spravcem Pokud ste tu pújčku nahlasil do insolvence a vi se o ní a společnost které dlužíte svou pohledávku řadně do ty insolvence přihlásila tak dle mě povas nemúžou nic chtít natož okamžitě To samí platí pokud se v řadném termínu nepřihlásili navíc by nemeli šanci na nic Pokud ste však tu pujčku v insolvenci neuved mate asi problém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.