Dobrý den, Před zhruba dvěma týdny jsem byla poprvé venku s klukem, o kterého mám zájem i on o mě. Oba jsme stydlivější a žádný vztah jsme oba zatím neměli. Jen nevím, jak pokračovat dál... Píšeme si už dva měsíce a to dennodenně, naživo jsem ho viděla čtyřikrát a nanejvýš došlo k obejmutí. Jen teď nevím, jak se mám já zachovat, co s ním probírat, když většinou odpoví až za hodinu... Opravdu nemám se vztahy zkušenosti a rozhodně se bojím udělat i první krok. Mám snad čekat, jestli se rozhoupe on a nebo je to teď na mně? ... Předem děkuji za odpověď!
Tak se ho zeptej, jestli chce rande. Nemusí jít nutně o nezájem. Chlapi nepotřebujou mlátit prázdnou slámu zprávama několikrát denně. Pro mne bylo vždy úmorné vymýšlet odpovědi na to samé.
Dobrý den. Navrhněte mu setkání nyní Vy. Někde na půl cesty. Chovejte se přirozeně, probírejte s ním vše co Vás zajímá. Méně si pište, víc se setkávejte, abyste se vzájemně poznávali a "otrkávali se". A prosím pokračujte ve vláknech která jste zde již založila s tímto tématem. Není třeba neustále pod jinými nicky zakládat zde nová, jakmile si nevíte rady s dalším krokem.
Jestli nevíš, jak se zachovat a o čem s ním mluvit, není ani z tvé strany zájem příliš velký.
Podle mne nemá smysl se do něčeho nutit, nebo se řídit názory jiných lidí. Až tě někdo bude opravdu zajímat, poznáš to. A budeš vědět i o čem s ním mluvit, kam ho pozvat, ...
A kde je psáno, že musí odepsat dříve než za hodinu. Taky má jiné činnosti, práce, kamarády nebo učení. Asi jste ještě nedospěli tak, aby jste spolu měli vztah. Tak tomu nechte čas a dopisujte si dále, no a uvidíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.