Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
někdy kolem vánoc jsem měla problém s močákem.. časté močení a bolesti při močení. Koupila jsem si urinal akut a bylo to během pár dní v pořádku. Před dvěma týdny to opět začalo a přidala se k tomu bolest zad v oblasti ledvin. Minulé úterý jsem byla u doktora, kde mi byla odebrána krev a moč a dostala antibiotika. Bolesti ale neustoupili, tak jsem v pátek volala doktorovi kvůli výsledkum. Řekl mi, že je vše v pořádku, že v moči jsou pouze nějaké bakterie, které mohli způsobit nějakou infekci, řekl mi, že se mám prohmatat kde mě ty záda bolí a napsal mi jiný antibiotika. Nic se ale přes víkend nezměnilo, tak jsem dnes opět zašla k doktorovi. Řekla mu, že bolest při močení už není tak hrozná, ale že ty záda mě pořád bolí a že mám bezbarvou moč což mě trošku vyděsilo. Ten mě poslal v podstatě do háje, že kdybych měla problém s ledivnami, tak bych cukala bolestí, když mě prohmátával. V moči jsem prý měla bílé krvinky, takže tam byl zánět (což mi vlastně předtím vůbec do telefonu neřekl), ale teď ta moč co jsem mu přinesla je v pořádku a řekl mi, že mám dobrat antibiotika, že to přejde a mám přijít za 14 dní.
Celý ten minulý týden jsem přemýšlela nad tím, jestli nezajet na pohotovost, aby mi něco řekli. Po dnešku jsem ale rozhodlá, že večer pojedu na pohotovost. I kdybych teda neměla nic s ledvinami, aby mi udělali nějaké vyšetření a zjistili, proč mám teda ty problémy a proč mě bolí záda.
Co si o tom myslíte? Má někdo podobné zkušenosti? Děkuji
na pohotovosti to vetsinou taky odbydou, udelaji jen to nejnutnejsi, zajdi si normalne pres den na urologii
Jak tady radí předem mnou - běžte na urologii. Při těchto problémech si můžete v lékárně zakoupit volně prodejné brusinky, čaj nebo potravinový doplněk. Brusinky se obecně doporučují při problémech s močovými cestami jako doplňující prostředek k léčbě. Nezapomeňte ani na probiotika např. Biopron Premium, která jsou speciálně určená na podporu střevní mikroflory při léčbě antibiotiky. Užívat odděleně od antibiotik.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.