Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem v praci pod natlakem 3 papiry a mam silneho tucha ze to byla vypoved, nebo cokoli podobneho.
Jeden papir sem ale ztratil v aute a vlastne jediny co vim, ze tam byl podpis zamestnavatele a muj podpis, myslite ze to je vypoved?
Jakej zakon mam nadrizenemu pripomenout, pokud mi nebude chtit ukazat co jsem podepsal?
Muze se stat, ze nedostanu od pracaku f. podporu?
Takovým prosťáčkům bych nedala žádnou podporu. Když dostanete výplatnici, také se nepodíváte, kolik jste si vydělal? A ztratíte ji v autě? To Vám pak mohou měsíčně poukázat mzdu třeba 5 korun, když si nic nekontrolujete. A jen tak mimochodem - Vy máte auto bez podlahy? Ať jsem totiž nechala v autě cokoliv, vždycky jsem to tam našla. Takže v něm asi máte díry. Nebo neskutečný binec.
Mohli Vás na těch papírech povýšit, udělat z Vás hlavního manažera, nebo poslat jako odborníka do své filiálky do zahraničí. Vidíte, jak si šlapete po štěstí.
A kde jsou ty další 2 papíry? Ty jste dal zaměstnavateli?
Člověče, divím se, že nejste dosud ve svěrací kazajce. Něco podepsat a nevědět, co. Když něco mám podepsat, pokaždé si to důkladně přečtu. Pokud zcela nerozumím, zeptám se. Nebo si ponechám čas na rozmyšlenou. Vy byste byl velice snadnou kořistí pro šmejdy, podepsal byste jim vysavače, pánve a kdoví co ještě. Svatá prostoto! Jaga.
Ono to mohla byt vypoved za pracu pod vplyvom alkoholu alebo drog, otazka tak aj vyzera. Nemame carovnu gulu, ako mame uhadnut, co ste podpisali? Toto je cisto nezmyselna otazka, na ktoru sa neda rozumne odpovedat. Osobne oddelenei zo zakona musi archivovat dokumenty, cize tam vam povedia, aky je vas sucasny status.
Dostal jste slovní vytýkačku a teď Vám to dali písemně.
Jakej zakon mam nadrizenemu pripomenout***žádný takový zákon není.
Muze se stat, ze nedostanu od pracaku f. podporu?***Ano, může se to stál, ale taky nemusí, páč nikdo nevíme, co jste dostal za tři papíry.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.