Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zamezit otci styku se synem

Od: luluuu* odpovědí: 16 změna:

Kdo mi poradí? Už nevím kudy kam..mám právě narozené dítě s ženatým mužem. Vztah mezi námi skončil poté co se na mě dopouštěl domácího násilí. Dnes usiluje o naše dítě, ale já s ním nechci mít už nic společného. Neuvedla jsem ho do rodného listu, nechci výživné, nic. Podle zákona má právo na testy DNA a pak se smí stýkat se synem. Neexistuje nějaká klička, jak mu v tom zabránit? Nemá někdo podobnou zkušenost? Prosím poraďte.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jita*
hodnocení

1x

Pokud má dluhy jak píšete,tak asi penez moc taky nemá tak si asi těžko zažádá o testy DNA.Co kdyby jste mu řekla že dítě není jeho a proto jste taky neuvedla otce do rodného listu.

rosenberg

Podle sebe soudím tebe. Šukejte si s kým chcete a jak chcete. Jenom. prosím, nic nechtějte od státu. Kdo má proboha ty všechny soudružky s nohama neustále do praku a jejich retardované ratolesti do nekonečna živit. Vždyť zase jen "vychováte" další přížívníky a parazity. Stát vám nabízí antikoncepci, kurevník honosně zvaný přítel snad taky na tu šprcku má. Vzpamatujte se a chovejte se jako lidé a ne jako zvěř.

hodnocení

1x

Já si myslím, že mu nejde vůbec o dítě. Ale vůbec! Že buď chce tebe nebo tě týrat. A má z toho plezír, jak tě rozhodil.:D A nedej se takhle vytáčet! Jak může usilovat o tvé dítě? Že ho chce k sobě do stávající rodiny? Že ho chce kojit a vychovávat sám? Nepotřebuješ žádnou kličku v zákonech. Nedej na sobě znát strach. Na to čeká, chce ti ubližit, týrat tě. A jak je vidět, daří se mu to. A všimla sis, že muži týrají ty ženy, které jim to dovolí, které se nebrání a bojí se?*hej*V zájmu dítěte. Nikdo nemá zájem brát dítě matce, která se o něho stará. Začni přemýšlet místo strachu. Vůbec, ale vůbec se nemusíš bát. On může řvát a vyhrožovat jak chce! Narovnej se a řekni: Tak jo, zkus to! Však jo, udělej to! Dělej si co chceš! *sok* Vůbec se nestrachuj, užívej si miminka. Nedávej na sobě znát strach. Je to sprosté hovado! Místo, aby se tě zeptal, jak ti může pomoci, jestli máte co jíst, tak tě bude děsit. Místo aby byl laskavý otec, udělá všechno pro to, aby tě dostal do blázince. A malé pak do kojeňáku. Co jiného by s ním dělal? Byl jako za hodného taťku? Neblázni! Ignoruj jeho výpady a vyhrůžky pokud to půjde. A když už toho bude hodně, řekni mu a fakt udělej, že zajdeš na úřad a na policii. Obtěžovat tě nikdo nesmí. *jasne*Neva, že ti tykám? Držím ti i tvému dítěti palec. Hodně štěstí.

luluuu*
hodnocení

Moc děkuju za tvoji odpověď. Dostala jsem spoustu odpovědí, ale jen ty mi vidíš opravdu do duše. Docela mě tvoje odpověď uklidnila, snad máš pravdu, snad mu jde jen o tohle. Jen by mě zajímalo, vycházíš z vlasní zkušenosti? Ještě jednou moc děkuju.

jita*

babkazov,souhlasím s vámi,vy jste to vystihla,nevím proč by měla pykat za to že se vyspala s ženáčem.Ještě mě napadlo a co jeho žena?Nedalo by se s ní promluvit aby mu domluvala že nechcete alimenty jen klid?Taky myslím že Vás jen deptá a má radost z vašeho strachu.Já bych mu dítě nepůjčila a napište nám sem jak to probíhá dál.

luluuu*
hodnocení

Abych vám to uvedla na pravou míru, vím, že mě z vás hodně odsoudilo, ale vše to bylo v době, kdy se jejich vztah už dlouho rozpadal, teda mi to alespoň říkal. Co je na tom ale pravdy a jak to funguje teď to říci nemohu, opravdu nevím. Jen tajně doufám v to, že ho žena přesvědčí, aby toho nechal a neplatil...ale určitě s ní jednat nemůžu, vždy byla a je na jeho straně ať dělal co dělal.

pb®

Jezisi ale tim zacina kazdy zenac. Psi oci a dojemna veta, moje zena mi nerozumi. A blbka mu na to hned skoci. Mne nekdo rict, ze je zenaty, je to pro me duvod si s nim druhou schuzku uz nedavat, natoz porizovat dite. Dite si poridim s tim, ktereho znam par let a ziju s nim nejaky cas ve spolecne domacnosti, ne v dobe zamilovanosti, kdy clovek hodne veci prehlizi.

Jo, máte pravdu. Ale stalo se. A teď jak z toho ven?! Trest je veliký za blbost a naivitu. *hi* pro lulu: Nemyslím si, že by nějaký poděs mlátil milenku, když má doma senza paní. Jeho žena bude určitě chudák a když ji oslovíš, udeříš ji i ty. Netáhej do toho průseru jiné lidi! Postav se na vlastní nohy a začni bránit syna a sebe. A čím ostřeji, tím lépe. Nikdo jiný to za tebe neudělá. A víš kde je pomocná ruka? Na konci tvého ramene. Trošku tě může podpořit a pomoci rodina, ale řešit musíš všecko ty. Ty sama! *bum*Když by se ti naskytla možnost odejít kamkoliv z jeho dosahu, nezaváhej ani chviličku. *placni*

luluuu*
hodnocení

Možná na tom babkazov bude něco pravdy...Syna budu bránit a ochraňovat vždycky, o tom žádná. Děkuju

marenka*
hodnocení

0x

Mám obavu, že mu v tom nezabráníte. Co na to jeho žena? Tomu nějak nerozumím, píšete, že je ženatý. Soud musí jednat vždy v zájmu dítěte. To znamená, že zájmem dítěte bude to, aby jej otec podpořil jak jako otec, tak i finančně. Jediné, přes co by "mohl jet vlak" je to, že je to násilník, ale tam si myslím, že v případném důkazním řízení od OPD by Vaše tvrzení popřela jeho manželka.

luluuu*
hodnocení

Ano, je ženatý. Jeho žena jeho chování trpí, nedělá nic ani s tím, že ubližuje dětem. Píšete, soud musí jednat vždy v zájmu dítěte. Jak ho může podpořit, když sám má 2 děti s kterými moc času netráví a co se týče financí, má jen samé dluhy. Co mi bylo řečeno, tak jedině jak mu zabránit styku ze synem by bylo, kdyby mu ublížil, jenže to se nestalo.

marenka*

Pohledejte tady, třeba mezi jinými případy najdete ten nejvíc podobný Vaší situaci. ;) iustin.cz/...

luluuu*
17.05.10 14:13
hodnocení

Děkuju

hodnocení

0x

Jednou je to jeho otec a pokud se tento fakt prokáže, těžko mu můžete odpírat právo se vídat se svým synem. Za chyby se holt platí.

sebod*

Má dluhy a chce se přihlásit k otcovství a platit alimenty? Nevím, nevím... Moje babička byla velice moudá ženská.Když jsem začala chodit s klukama, tak mi řekla : Choď si s kým chceš.Ale pamatuj si, že ten dotyčný se může stát otcem Tvého dítětě.Tak podle toho vybírej:). Asi tak, no..*zed*

taran*
hodnocení

0x

luluu..mám právě narozené dítě s ženatým mužem- no to se máte s čím chlubit*hej*Měl vás víc fackovat.Na jeho ženu jste nemyslela?Kliček je dost,ale to by jste se dobrému právníkovi nedoplatila.Zkuste se s ním domluvit po dobrém.*uf*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]