Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest krku, zad, motání hlavy a bolesti

Od: bolesticek odpovědí: 6 změna:
Zdravím, k lékaři sice již objednany jsem, ale rád bych se zeptal vás na váš názor.
Již delší dobu mě trápí bolesti zad a pat měsícu zpět jsem kvůli tomu byl i na rtg, kde mi byla zjištěna počínající spondyloza, naznačena lordotizace, esovitá skolióza a jakási vyrovnaná kyfóza... Já tomu tedy moc nerozumím, ale dobré to asi není... Je mi teprve 24 let.
Nicméně, poslední dobou mě hodně začala bolet krční páteř, hodně často mě též začala bolet hlava, která mě dřív bolela maximálně jednou za 2-3 měsíce... Nyní obden... Bolesti zezadu od krční páteře a na celé nad kořenem nosu.
Poslední cca týden se mi k tomu přidalo motání hlavy a takové divné nepopsatelné pocity, které vypadají skoro až jako mravenčení, ci lechtání v oblasti čela.
A pak poslední věc, která se týká rukou...
Mívám teď hodně často pocity lehkých rukou, ovšem převážně na té pravé a na pravé ruce se mi též lehce kroutí prsty, resp. když mám volně svesenou ruku, tak prsteníček a malíček se uzavírají jakoby do pěsti a palec, ukazováček a prostředníček jsou natažené, nicméně zbyle dva prsty mají stále tendenci se uzavírat...
Už mě to opravdu trápí a nevím jestli to může být od té páteře nebo krční páteře nebo zda mám hledat někde jinde... Praktik je bezradný a poslal mě na neurologii, že se uvidí... Jenže termín bohužel není hned...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bolesticek
hodnocení

Posílal jsem z dat, nejde mi to aktualizovat... Takže aktualizace takhle

hodnocení

0x

@bolesticek - Praktik je bezradný a poslal mě na neurologii, že se uvidí...
Vážně si myslíte, že vás tu někdo na dálku zdiagnostikuje, nastaví vhodnou léčbu a to všechno hned?

Ale abyste neřekl - na točení hlavy funguje půlka Kinedrylu, ovšem zas byste neměl pít alkohol.

jbcfss
hodnocení

0x
Tady vám na dálku nikdo nemůže říct, co vám je. Píšete, že máte křivou páteř, tak je dost pravděpodobné, že problémy budou od páteře. Jestli chcete termín co nejdříve, zkuste obvolat více neurologu, některý může mít volný termín dřív než jiný.

bolesticek
hodnocení

Nepotřebuji diagnostikovat, spíš mi jde o to, jestli zde někdo měl podobné obtíže a opravdu byla chyba v páteři.
Jinak alkohol jsem neměl ani nepamatuji
domacilekar

Podle popisu bude chyba opravdu v páteři, zjednodušeně máš skříplý dráty (křivý obratle tlačí na míchu), protože krční tak klidně i ochrnutí. Magnetická rezonance, rehabilitace, pokud nepomůže tak "sešroubovat".

Cvičením/ rehabilitací jde srovnat poměrně dost..

Ano, chyba byla v páteři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]