Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den
Chci se zeptat kdy přesně se nám projeví na výplatě zrušení super hrubé mzdy? Bude to od1.února 2021 nebo až zpětně v roce 2022 .
Díky za info
Dobrý den, mělo by se to projevit již v letošní únorové výplatě (tedy v roce 2021 a výplata za leden 2021). Zdravím!
michal1 - dejte potom vědět, jak mnoho jste si polepšil.
zdravim,zrušení superhrubé mzdy se projevilo jen u zaměstnanců s fixnim platem.u zaměstnanců s pohyblivou částkou mzdy ne.pokud má zaměstnanec 15 procent prémie tak po zrušení shm dostane 10 procent a výplata je stejná.a když se ozve u zaměstnavatele proč má jen 10 procent,tak on si vymyslí,že si víc za daný mšsíc nezaslouží.toto je moje skušenost z mého zaměstnání.manželka má fixní plat a polepšila si o 2tis.u mě to dopadlo podle popisu .a nejen u mě,i u 80 dalších zaměstnanců a mých kolegů.
Prostě ti (vám všem) o ten rozdíl na daních snížil plat resp. nechal si to pro sebe
Pokud ke snížení platu nebyl důvod, tak bych ho s tim vyfakoval a měl by na stole výpověď..
asd, "vyfakoval a měl by na stole výpověď.." ale to můžete kdykoliv, pokud máte jistotu lepšího hned zítra, tak proč ne?
když máte na hovno zaměstnavatele tak to je blbý...je fakt, že nás to v kanclu taky napadlo, že kdyby chtěli, tak nás taky tak můžou ojebat...ale zatím se nestalo...vedení je stále rozumné
jinak...teď je nejlepší doba na podání výpovědi...směle do toho...každej zaměstnavatel teď na to čeká...má ušetřený peníze zadarmo... ale je fakt, že čekáme kdy příjde ten starej ohranej vtip "je špatná doba, musíme šetřit"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.