Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Už od včerejšího večera mám pocit že mi uvízlo něco malého v krku, myslím že nejspíš v hrtanu, laickým okem by se ani podle pocitu na ono místo nedalo podívat je to trošku hlouběji. Je to jako kdyby mi tam uvízla kost, nebo možná od mého zlozvyku kousek nehtu od kousání, ale nejsem si vědom že bych omylem něco spolkl. Chvilku, řádu desítky minut nic necítím a pak se to na pár sekund ozve při polykání jemně bodavá bolest. Jak by šlo toto řešit? Děkuji
Už od včerejšího večera mám pocit že mi uvízlo něco malého v krku, myslím že nejspíš v hrtanu, laickým okem by se ani podle pocitu na ono místo nedalo podívat je to trošku hlouběji. Je to jako kdyby mi tam uvízla kost, nebo možná od mého zlozvyku kousek nehtu od kousání, ale nejsem si vědom že bych omylem něco spolkl. Chvilku, řádu desítky minut nic necítím a pak se to na pár sekund ozve při polykání jemně bodavá bolest. Jak by šlo toto řešit? Děkuji
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
3x
Dobrý den, chce to zkusit vyplavit a odstranit pitím nealkoholických nápojů nebo i pojídáním kyselého (kysané zelí nebo nakládané okurky či jiná nakládaná zelenina, kde je ocet). Je možné, že už tam nic není, ale zůstalo tam drobné poranění, které cítíte. Zdravím!
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]