Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ukončit smlouvu s f.ETN

Od: nicko odpovědí: 12 změna:

prosím,zda bych mohla dostat radu jak ukončit smlouvu s firmou ETN

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Máte na mysli nějakou konkrétní nebo jen tak obecně?

nicko

ano., ETN,services,nabízí slevy na cestovní a zboží za měsíční pojištění l5OO na 3Olet od AXA

cyril*

Dotaz se netýkal nabídky společnosti, ale toho jakou smlouvu chcete vypovědět.

zuzana1*
hodnocení

0x

dobrý den,

radu pro vás bohužel nemám,ale uvažuji o této firmě.

můžu se zeptat ,proč ji chcete ukončit?

děkuji

sebod*

zuzana1. Já jsem s jejich službama spokojená.

cyril*

Firem s písmeny ETN v názvu je několik, o které uvažujete Vy?

zuzana1*

pojištění..last minute..

cyril*

Žádná taková společnost s názvem ETN pojištění..last minute sice není, ale nejspíše se bude jednat o společnost "ETN services, a.s.", která se zabývá cestovním ruchem a zprostředkovatelskou činností pro pojišťovny AXA a ING.

nicko

ano,to je ono.jak z této firmy ven,bez pokuty l2 tis.kč,smlovu jsem uzavřela v době ,kdy jsem málo slyšela po malé mozkové příhodě,vše je jinak než i při prezentaci,bez uvážení a rozmyslu v důvěře člověku na doporučení,a tuto podmínku,oni maj samé podmínky a drahá školení,jsem prostě neslyšela,

nicko

bohužel,setkala jsem se s klamáním,při přednášce bylo vše slibováno jinak,než pak v reálu,setkala jsem se s šokujícím,neempatickým přístupem,až urážejícím,když mám momentálně zdravotní problém s dlouhodobější rekonvalescencí,smlouvu jsem podepsala ,když jsem byla po malé mozkové příhodě,což se právě vědělo,pod vlivem dočasné nesopudnosti a tímto nerozvážnosti,také z důvěry k člověku,který mi ji doporučil,a který se zacoval až urážlivě,když jsem vysvětlovla,že nemůžu plnit,pořád nějaké jejich setkání,neindividuální servis,nereálné pro mě v této době,což dotyčná osoba věděla a právě této mé situace ,se kterou jsem se svěřila,věděla,vše je prostě jinak,než na prezentaci,která je opravdu "růžová",zoufale jsem toužila po dovolené,tak mi ukázali pár obrázků,jak budu mít vše levné,ale v podstatě to prakticky nejde moc alespon v mé situaci využít,proto,pozor,dobře si rozmyslete,zda se Vám investice 15OOkč,po dobu 3Olet,od spol. AXA,vyplatí,šokovalo mě to,že z toho jde vystoupit jen s pokutou l2 tis.,což jsem na vyčerpávající nahuštěné přednášce neslyšela, při té příhodě kolem Vánoc,jsem měla "zlomený sluchový nerv,tinitus,atd,což ten člověk věděl a já spoustu věcí neslyšela,nevnímala,až později,ale co ted právě s tím?

ajina*

hrůza jsou to hyeny jde jim jen o provize taky jsem naletěla v době nemoci a ted nevím jak to zaplatím

lenus*

Dobrý den, už se Vám podařilo vypovědět smlouvu s ETN nebo problém vyřešit jiným způsobem? Pokud ne, doporučuji Vám, aby jste dotyčnému pánovi, který s Vámi smlouvu sepsal jednoduše oznámila, že v případě, že po Vás budou vymáhat smluvní pokutu, popř. jiné finanční vyrovnání, které je popsáno ve smlouvě, že podáte stížnost na ČNB za odvodné jednání. Pokud totiž byla nabídka využívání služeb a produktů podmíněna podepsáním nějakého finančního produktu s AXA pojišťovnou, byl porušen zákon. Provedl s Vámi někdo finanční analýzu Vašich potřeb a hlavně fin. možností, kde vyšlo, že jste schopna měsíčně splácet 1500 Kč? Předpokládám, že ne. Takže 1500 Kč měsíčně platíte pouze proto, že chcete využívat nějakou další nabídku. Platby jsou brány jako splátky, nikoliv jako pojistné. Pojišťovnictví a činosti, které se toho týkají jsou pod dohledem ČNB a ten, kdo s Vámi smlouvu sepsal musí mít její licenci jako fyzická osoba, popř. společnost pod, ktero pracuje. A věřte, že hodnota licence ČNB je hodnotnější, nežli fin. vyrovnání s Vámi a od jeho vymáhání ustoupí. Na druhou stranu, pokud jste si v klidu nepřečetla smlouvu, kterou podepisujete, udělala jste velkou chybu, kterou věřím, že už neuděláte. Na prezentacích a obchodních jednáních se většinou podrobně smlouvy nerozebírají a je na každém z nás, jestli něco podepíšeme nebo ne! Přeji hodně štěstí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]