Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se rozhodnout

Od: majky* odpovědí: 1 změna:
Ahojky,ani nevím,jak začít,ale pokusím se být ve svých pocitech co nejstručnější.Mám přítele,jsme spolu rok,žijeme spolu ve společné domácnosti a vychováváme spolu mé dítko z předchozího(nevydařeného)5-letého manželství.Po rozvodu jsem měla hodně velký problém se do někoho opravdu zamilovat,protože svého bývalého manžela jsem hodně milovala a bolest,kterou jsem cítila,trvala dlouho i po rozvodu.Po pár takových známostech mi přivál osud do cesty mého prince,padli jsme si ihned do oka,trávili spolu volné chvilky a já se zase po dlouhé době opravdu zamilovala,byla jsem tak šťastná,ale vtah trval krátce,neumím popsat proč to najednou skončilo,proč tolik nebojoval a proč skoro vše nechával na mě,hrdost byla větší,tudíž jsem nechávala věci volně plynout a když jsem viděla,že pokud neudělám nic já,tak on taky ne,tak jsem se snažila zapomenout...¨V té době mě seznámil můj bratranec se svým kamarádem a jiskra přeskočila,brala jsem to ze začátku jen tak nezávazně,ale když jsem viděla,že z frajírka,který střídal holky a dělalo mu dobře,že je v jejich společnosti se stává pozorný kluk,který o mě usiluje a dělá vše proto,aby svou lásku mohl dokázat,byla jsem zase šťastná a líbil se mi ten pocit být zase dobývána...Nyní jsme spolu právě ten rok,jsem šťastná,v sexu jsem též spokojená,ale jeho výkyvy nálad,prac.vytíženost atd.mě kolikrát ničí a to nemluvím o tom,že vzhledem k jeho minulosti mu ani moc nevěřím,pořád mám v srdci svého minulého přítele,do kterého jsem byla tak moc zamilovaná a nevím jak si to mám vysvětlit,ale vím,že to tak cítíme oba,před nějakým časem jsme si psali a on mi vyznal lásku a snažil se mě najednou získat zpět,ale já nechtěla ublížitomu,se kterým nyní žiju.Prostě je to tak zapeklité...chjo,jsem opravdu bezradná,i když jsem se rozhodla zapomenout,tak to nejde.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle je opravdu složité, problém je téměř jistě v tobě, čímž nemyslím, že jsi nějak nesnesitelná či nadmíru náročná... Doporučil bych ti, navštívit některou z místností na:

chat.lide.cz/...=

je tam spousta lidí s podobnými problémy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]