Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsem četla diskuzi na MMB ohledně CBD kapek, hodně si to chválili a kupovali na špatné spaní a i na migrénu. Zkuste si tam zadat v diskuzi CBD do vyhledávače a přečtěte. Objednávali na goodie.cz nebo zde allstarcbd.cz/...
Pokud máte registraci na MMB, dejte tam dotaz, určitě Vám napíší osobní zkušenosti.
Konkrétně s těmito kapkami zkušnost nemám. Na spaní je dobrý bylinkový čaj Teekanne spánek a nervy (neobsahuje třezalku). Měla jsem více druhů bylinných čajů a sušených bylinek. Tento se mi osvědčil nejlépe. Pokud budete něco kupovat, dejte si pozor na třezalku. Třezalka má vliv na hormonální antikoncepci, psychofarmaka a spoustu jiných léčiv.
K úzkostným stavům a nespavosti - vyzkoušejte nový psycho-sociální program VZP 7000kč příspěvek na terapeuta, který zavedli kvůli stresujícímu covidovému období a nárustu počtu lidí s psychickými potížemi (úzkosti, nespavost, přesně, jak píšete). Dostanete 10 sezení po 700kč. Online anebo osobně. vzp.cz/... Terapeuti jsou psychologové a jiní VŠ s psycho-terapeutickým výcvikem a lékaři (MUDr.). V nabídce je i několik psychiatrů a internistka MUDr. Cajthamlová známá z televizních pořádů. Podle jména si můžete terapeuty dohledat na internetu, kde najdete jejich webové stránky a informace. Volila byste pravděpodobně nějakou sympatickou ženu. Přispívají též některé další pojišťovny, ale ne tolik.
Dále je možnost psychologa přes žádanku lékaře, praktika nebo psychiatra, zdarma na pojišťovnu. Nebo si sama platit bez žádanky. Právě na úzkostné stavy a nespavost se velmi doporučuje psychologická pomoc a podpora, aby se stavy nezhoršovaly a aby člověk neskončil v "blázinci"nebo na prášcích od psychiatra.
Online terapii si můžete domluvit nepravidelně podle vašich časových možností, jak se vám to bude hodit. Zkuste ještě někoho jiného, třeba některého MUDr. Nezatracujte psychologickou pomoc jenom kvůli jedné nesednoucí psycholožce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.