Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rodina po smrti mého otce

Od: xbbsb odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
mám otázku nad kterou si lámu hlavu. Můj biologický otec mi umřel cca před 4 lety. S rodinou od mého otce se moc nestýkám a tak bych rád věděl zdali to ještě ke mne něco je nebo už ne, jelikož umřel a veškeré vazby se přetrhaly. Podotýkám že má ještě žijící matku a sestru, která má vlastní rodinu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Něco jako volání krve neexistuje. Je to takový románový pojem. Pokud se nestýkáte, neznáte se, jste si pro sebe cizí. Nemáte k sobě žádný vztah. Jen v DNA. Záleží na tom, jak moc chcete mít rodinu. Jak moc chcete poznávat je a dovolit, aby se podíleli na vašem životě. Jenže to může nastat, jen když se budete stýkat, budere si důvěřovat, budete si projevovat náklonnost. Každý vztah se musí budovat a udržovat. Ať už je to přátelství, láska, rodina. Jestli o babičku a tetu stojíš, najdi je, navštiv je a nabídni jim své přátelství a určitě budou potřebovat i pomoc, takže i tu. A jestli si padnete do očí, ten vztah udržuj a buď rád, že je máš.

stesk
hodnocení

0x

Jde jen o to, jestli ten nezájem o vzájemné kontakty vzešlo z vaší nebo jejich strany. Jeho matka ale bude pořád vaší babičkou, tak jako jeho sestra je vaší tetou. Jde jenom o to setkávání se, jestli ho obnovíte, Aby jste ale v pozdějším věku jednou nelitoval, že jste to setkávání zanedbal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]