Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zajímají mě vaše názory... Jsem v kontaktu s jednou holcinou. Venku jsme v pohodě a přes zprávy to bejva horší, proste klasika. Naposled jsem ji viděl asi měsíc zpátky. Od posledního setkání začala i psát nějak zkrácene, nic neříkající věty. Několikrát jsem nabídl další setkání, ale buď je zrovna v práci, nebo se učí do školy, nebo stehuje, nebo je u kamarádky, atd.. Nabídl jsem teda ještě den, kdy by asi mohla, ale bez odpovědi... Poté jsem se zeptal, jestli to má teda smysl? Také bez odpovědi. Mám to teda nechat být a “vysrat” se na to? Vy asi budete mít jistou odpověď, ale na jsem do ni fakt blázen.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]