Znám lidi u kterých mi přijde, že si mají téměř se všema co říct, bez toho aby měli nějaký větší všeobecný přehled nebo hromadu koníčku. Ráda bych se tohle umění komunikovat s lidmi naučila taky. S holkama mi přijde jednodušší se rozmluvit. Hlavně kvůli tomu, že většina je víc upovidanych. Ale s klukama je to horší. Vedení smalltalku mi nedělá až takový problém, ale upřímně je nemám ráda a myslím, že lze ten smalltalk převést i v příjemnou diskuzi. Moje teorie je totiž, že každý si má s každým co říct, záleží jen jak se cítí. Přeci jen, když se dva co se v životě nebavili opijou, dovedou vést dlouhé diskuze o různých tématech. Nebo sama vím, že někdy potkám člověka, který mi nemá co říct, ale cítím se s ním dobře z ničeho nic a hned je ta konverzace pocitově o něčem jiném, pravděpodobně tam hraje roli sebevědomí s danou osobou. NEZNÁTE NĚJAKOU KNIHU, KTERÁ BY MI POMOHLA SE ROZVINOUT V KOMUNIKACI S LIDMI? Četla jsem "Jak získávat přátelé a působit na lidi" Ta kniha byla místy dobrá, ale většina těch rad jsem zvládla sama odvodit v průběhu života a podvědomě používala. Takže něco podobného nehledám... :/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.