Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolí test na Covid PCR?

Od: ronbb odpovědí: 11 změna:

Ahoj, bolí to ten pcr test na covid nebo je to jen nepříjemné když vám tam strčí tu tyčku? Četl jsem že tu tyčku musí ohnout aby měli jistotu že jsou až na konci, tak nevím

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nebolí to vůbec, ale třeba pro mě, když mám velmi vyvinutej dávící reflex to byl hnus. Kdybych tam nebyla s horečkou a v mrákotach, tak se za ty zvuky jelena v říji stydím ještě dnes ;)

hodnocení

3x

Nic to není. Šup šup, a je po všem.

hodnocení

3x

Odběr vzorku není bolestivý. Je to nepříjemné, protože se vzorek odebírá z míst, kam se normálně při čistění nosu nikdy nedostaneš. A pokud si opřeš hlavu o stěnu, abys nemohl hlavou ucuknout, tak je to snad ještě snažší. Ten kdo odebírá vzorek nemá důvod tyčinku ohýbat. Myslím si že větší bolest a nepříjemný pocit má ten, kdo má hlavu volně a snaží se té tyčince uhýbat.

id
hodnocení

2x

Co by mělo bolet? Čistil jste si někdy nos? Je to jen malinko nepříjemné.

hodnocení

2x

Testovali mě 3x, jen to zašolíchá a je po všem, běžný výtěr trochu hlubší. Kdo tohle nezvládne, nechápu, jak třeba jde k zubaři nebo co dělá, když si udělá puchýř?

hodnocení

2x

Ani jsem nevěděl, že to mám již za sebou. Skoro jsem nic necítil.

No to leckdo. Já například neměl ani chuť. *smich*

Dotyčný myslí, že necítil bolest...

gen mne zná již dlouho, tak ví co jsem myslel.

iz*
hodnocení

1x

Je to hóoódně nepříjemné a bolí to. Ale každý jsme jiný > možná to u Vás bude jinak.

lidus*
hodnocení

0x

3x jsem tím prošla, ano je to velmi nepříjemné ale v pohodě to vydržíte. Nejhorší to bylo poprve, pak už jsem na to byla připravená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]