Nejste přihlášen/a.
Ahoj, bolí to ten pcr test na covid nebo je to jen nepříjemné když vám tam strčí tu tyčku? Četl jsem že tu tyčku musí ohnout aby měli jistotu že jsou až na konci, tak nevím
Nebolí to vůbec, ale třeba pro mě, když mám velmi vyvinutej dávící reflex to byl hnus. Kdybych tam nebyla s horečkou a v mrákotach, tak se za ty zvuky jelena v říji stydím ještě dnes
Odběr vzorku není bolestivý. Je to nepříjemné, protože se vzorek odebírá z míst, kam se normálně při čistění nosu nikdy nedostaneš. A pokud si opřeš hlavu o stěnu, abys nemohl hlavou ucuknout, tak je to snad ještě snažší. Ten kdo odebírá vzorek nemá důvod tyčinku ohýbat. Myslím si že větší bolest a nepříjemný pocit má ten, kdo má hlavu volně a snaží se té tyčince uhýbat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.