Dobrý den, včera když jsem se sprchoval mi vteklo do očí při mytí vlasů šampon jménem cien for Men. Začaly mě pálet oči, nebyly červené, vypláchl jsem to po třech hodinách, ale krátce, neptejte se mě proč. Vidím ostrě,jen to trochu pálí dneska. Může se mi něco stát, když jsem to vypláchl až po třech hodinách? Nebo jak poznám, že je to vážný? Prosím o radu jsem z toho ve stresu.
Není to vážné, šampon není žíravina. Ještě bych vypláchla oči bud borovou vodou, nebo slabým heřmánkem, vlažným. Můžete si dát na oči obklad z vychlazených čajových sáčků, ty vám také oči uklidní.
Šampony nesmí obsahovat nebezpečné látky. To jen někteří lidé jsou citlivější, případně alergičtí na něco, co jinému nic nedělá. Oči se samy "splachují" stále slzami do slzných kanálků. Nejvíce v noci. To už bude jen lepší...
Dobrý den, tak jsem tu po 2 dnech, pálení už přestalo, ale příjde mi, že vidím o trochu hůře. Celý den se mi mění zraková ostrost, někdy vidím dobře a někdy zase ne + jsem zjistil, že ten šampon obsahuje 3 kyseliny (kyselina mléčna, kyselina mraveneční, kyselina citronová). takže teď mám opravdu strach, vrátí se mi zrak do normálu nebo ne?
To už na oční. Bez objednání berou akutní. Šampon s sebou. Jinak těch kyselin je v něm maličko a nejsou nebezpečné. Kolik Vám je let? Není to šedý zákal /?/ - bývá u starších.
hvfd
Nejspíš je to stejně jen hypochondrie.
gertip
Jsem mladý
liska5
A nikdo Ti zatím neřekl, že se příliš pozoruješ?
gertip
Řekl, ale já řeším jen oči, protože mi to přijde jako nejdůležitější orgán. Přeci jen, oči máme jen jedny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.