Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádka to nedokáže pochopit a je naštvaná

Od: anonymnidivka odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, chtěla bych se vám svěřit s věci, kterou do teď nechápu a za mě se má kamarádka (nebo nevím jestli ji tak vůbec říkat za to co mi udělala) zachovala nesprávně... Byli jsme domluvené, že by jsme se po několika měsícich viděly (zítra jsme se měly vidět), jenže já dnes dostala menstruaci a to hodně silnou (bolest břicha, občas je mi na omdleni) a já se jí snažila vysvětlit, že to neklapne, strašně mě za to servala, že s ní nechci jít ven, nebo že na ni kašlu (přitom to není pravda), snažila jsem se jí vysvětlit, že pomalu nemůžu ani chodit, ale není s ní slova... Nyní mě ignoruje... Co mám dělat?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

misa96
hodnocení

8x
A tomu říkáte kamarádství? Že se kvůli takové slepici trápite :(

hodnocení

5x
Vyprdněte se na ní. Tahle za trápení nestojí. Moje kamarádky by se mě zeptaly,zda mohou přijít ke mě a nebo minimálně, zda nepotřebuji něco donést.

hodnocení

4x

Vždyť je nouzový stav a covid. Kamarádi se nemají navštěvovat osobně.

mate59
hodnocení

3x

Taky ignorovat.

divak
hodnocení

3x

Hlavně za ní vy nedolézejte. Kamarádka, ta pravá, by se takto nezachovala.

hodnocení

2x

Dobrý den. Najděte si opravdovou kamarádku která má větší pochopení a neuráží se hned. Tak se kamarádky k sobě nechovají. Nemusíte litovat toho, že Vás ignoruje. Respektujte to a ignorujte ji také.

iz*
hodnocení

2x

Já bych si našla jinou kamarádku, o této bych mluvila jako o známé nebo spolužačce. (Kamarádka by se takto nechovala.)

hodnocení

1x

Tak se kamarád nechová, je to hloupé tele. Pusťte ji z hlavy, nestojí za to. A ještě k tomu žena, která by tohle měla snadno pochopit, jako kdyby se jí to nestalo.

Stát se jí to nemuselo, není to zase tak běžný stav. Ale pochopit by to měla.

xenon
hodnocení

1x

Když se omluví a vyjádří lítost, tak bych jí dal ještě šanci. Když ne, vyslat jí na expedici směrem k řitnímu otvoru.

asd1
hodnocení

1x

Vyškrtni jí ze seznamu kamarádů - tohle není kamarádka. Tak jí taky ignoruj a najdi si nějakou lepší. Téhle není žádná škoda.

Kamarádka by ti popřála ať to brzy přejde a že se sejdete jindy..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]