Ahoj , hygiena poslala celou naši rodinu na PCR test na covid kde jsme byli před 2 dny ale mě stále nepřišla SMS z vysledkem. Všem doma sms přišla ještě ten den kdy jsme byli na odběr. Dnes je to už víc jak 48 hodin a stále nic a to jsem uvedl správně telefonní číslo i e-mail. Co mám dělat?
Já bych nevolala na hygienu, ale přímo na odběrové místo nebo instituci, která ho provozuje. Např. liberecká nemocnice má na stránkách k testům přímo tel. číslo na dotazy: nemlib.cz/...
@marek92 mohlo dojít k nějaké chybě, rozhodně byste měl vědět, jak jste dopadl, zavolejte.
marek92
To mě taky napadlo ale mám strach ze mě pošlou na test znova a to se mu teda vůbec nechce. Nebo myslíte ze výsledek mají nekde uložen a řeknou mi jak dopadl?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.