Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat kostým čerta?

Od: makromedia odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, dá se koupit v tescu kostým čerta s maskou s vlasy ve velikosti M, nebo kde by se to dalo dneska koupit. Jsem z Prahy, takže snad někde jo. Předem díky...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

spíš bych tipla nějakou půjčovnu a u nás mají takové věcičky v sekáči

krkovicka*
hodnocení

0x
Co takhle obvolat půjčovny.Zda mají otevřeno.Seznam Vám vyjede po zadání na netu.Shánění takhle na rýchlo to nevím.Lepší tomu předcházet.Každopádně masku a oblečení spíchnete i doma.Je to snadnější než Mikuláš.Různé paruky a rohy,dokonce i vidle prodávají v Globusu,nebo výběr je i u vietnamců v tržnici.Ti mají otevřeno i v neděli...

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

V Praze je určitě spusta půjčoven kostýmů. Jen nevím, jestli už není pozdě. U nás před Mikulášem bývají kostýmy v tuto dobu už pryč. Můžete si kostým také vyrobit. poradte.cz/...

cronaldo*
hodnocení

0x

A chcete jí opravdu koupit? Když jste z Prahy, tak není problém zajít do nějaké půjčovny kostýmů a asi za 300,- +- Vám půjčí parádní kostým čerta na den.

makromedia
hodnocení

Půjčit si nechci, rád bych koupil... Takže mám zkusit globus a tržnici, ano?

krkovicka*
Spíš bych na jistotu zašla do Ptakovin.Jsou v Lidicke ulici.zastávka Zborovska-c.tram. 10,je tam erotic city na rohu tak popojit kousek a za ním jsou Ptákoviny.tam mají kostýmy a masky.

hodnocení

0x

Já jsem si ho kdysi ušila sama. Měli jsme doma maskovaný kabát s králičími chlupy zespod. Kožešiny vypadaly děsně, byly to různé barvy - šedivá, černá, rezavá. Ten kabát bylo to nejdůležitější + řetěz kolem pasu. Přes rameno pytel, něčím trochu naplněný. /nejlíp seno/. Černé kalhoty, tepláky nebo kamaše, černé boty, černé rukavice. Ocas jsem ušila z černé látky, vycpala hadry, na konci třapec z černého chemlonu. Byl pořádně dlouhý a na ty gatě se připínal zavíracím špendlíkem. Kolem krku guma a na ní navlečené smyčky z černého chemlonu. To bylo důležité, aby čertovi nebyl vidět "lidský" krk.

Hlava: z černé látky, prostě jen takový zaoblený pytlík. Vlasy z černého chemlonu, rohy a jazyk z červeného flanelu. Rohy vycpat kousky látky a přišít. Jazyk dobře prošít a taky přišít na ústa.

A bylo hotovo. Řádila jsem v tom zamlada, a nyní si to už půjčuje vnuk. Utíká to, utíká... Jaga.:)

jerrysek*
Já jsem si vždycky půjčila dědův kabát :) Zevnitř jsou na něm hnědé chlupy, takže stačí obléct naruby a dokonalost sama :-D K tomu staré černé kalhoty, na nich přišitý kožešinový ocas, černé boty, rukavice, maska koupená, řetěz kolem pasu, pytel přes rameno a šlo se :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]