Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srážky ze mzdy

Od: dominik5 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den ,v současné době jsem v insolvenci . Své závazky plnim.
Nicméně nabídla se mi práce 100 km od domova za zhruba jednou tolik.Zamestnavatel mi nabídl bydlení a automobil na dojíždění formou srážky ze mzdy. Nevíte zda má přednost srážka ze mzdy jako přednostní ,ta zaměstnavateli? Nebo insolvenčnímu správci? Už teď mám co dělat abych vyzil s výplatou a kdybych vzal lepší práci a bydlení od zaměstnavatele bych platil z už oddluzene mzdy ,bylo by to pro me likvidační . Zaplatil bych více věřitelům ,ale neměl bych pomalu na jídlo

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nandn
hodnocení

0x

první zaměstnavatel, pak insolvence. Nemůžou Vám vzít víc, než aby vám zůstalo životní minimum, což je myslím 8 tisíc čístého.

jenda2*

Rychleji to zaplatíte. Zůstane vám NEZABAVITELNÉ MINIMUM, což máte v odkazu.

Nezabavitelné min/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]