Nejste přihlášen/a.
Frajeři z čezu mě poslali poštovní poukázku typu B s přeplatkem. Ta se ke mě ovšem dostala pozdě, takže dokladu uplynula platnost. Takže já už prostě přeplatek nemůžu vybrat a teď nwm, jak takovou životní situaci řešit. Nějaká podpora?
pro "fejkaře" :
Někteří zde píší, že ČEZ už neposílá přeplatky složenkou a že přeplatek odečítají z příští faktury. Ano, určitou dobu to tak bylo. Dělali to tak, že jsem třeba neplatila dva měsíce svou běžnou zálohu. Ale jelikož se mi to nelíbilo, tak jsem si zažádala, aby mi přeplatek posílali jako dříve, teda složenkou. Od té doby a to už je tak pět let, mi přijde normálně do schránky. Jediný problém je, že složenka není v obálce a když prší a já si ji nevyndám ze schránky hned, tak zvlhne. A jak to tak píši, tak mne napadlo, že se budu nyní informovat a budu žádat, aby mi případný přeplatek posílali rovnou na účet. Určitě to možné bude. A Vám ty peníze určitě vyplatí, ale musíte je o to požádat.
Přeplatek jste si nevybral, vrátil se tedy zpět odesílateli. Když tam zavoláte, určitě se s vámi domluví, jakým způsobem vám přeplatek vrátí. Peníze patří vám a dostanete je. Možná jste měl velký přeplatek, když vám poslali složenku. My jsme měli malý a napsali nám, že nám o tuto částku poníží příští zálohu.-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.