Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posunuté TV vysílání

Od: tv odpovědí: 10 změna:
Taky zjišťujete, že je spousta pořadů časově posunuta zpětně? Ani v aktuální verzi EPG není opraveno, takže se nedá v TV správně nastavit čas nahrávaní *ee*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
U mě vše v pořádku. Přijímám přes DVB-T2.
tv
hodnocení

Já taky a bydlím v Brně :)

hodnocení

0x

Co znamená "zpětně"?

tv
hodnocení

Začíná cca o 30min.dřív..

Spousta pořadů? Já jsem to nezaznamenal ani jednou. Spíš pořady začínají o několik minut později, zejména v televizích komerčních.

Jo, všiml. Ale nebádal jsem na tom kde je chyba - jestli v EPG na UPC nebo v informacích o programech obecně. Nebyl to program který by mne moc zajímal.

tv
hodnocení

Taky nevím, čím to je, ale začalo to nedávno od ledna 21. Ve všech aktuálních EPG i těch plánovaných TVprogr. se uvádí stejný časový údaj, ale jiná je skutečnost. Země se začala otáčet asi rychleji *smich*

111®
hodnocení

0x

mě se jeví UPC =OK

hodnocení

0x

Dnes tomu optravdu tak je. Třeba to zítra bude lepší.

hodnocení

0x

Zpětněm snad později ne? Tak to jsem si nevšimla, akorát něco začane později kvůli reklamám a tak, ale zpět? Aleže blbnou a na právě vysíláome je něco úplně jiného, to je fakt,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]