Nejste přihlášen/a.
Taky jsem nešel hned k lékaři na ORL, nebyl čas, ani chuť. Když jsem pak došel, bylo pozdě a nenapravitelně mám poškozený sluch na levé ucho. Šumění, vlnění, a u některých zvuku pichlavé pocity v uchu.
Vyšetření je bezbolesné, pouštějí různé zvuky do sluchátek a podle toho zjistí vadu, já byl i na CT hlavy a páteře, tam se neprojevila vada.
Mně to po stejném zážitku trvalo zhruba 24 hodin, pak to přešlo. Pokud to bude trvat delší dobu, stejně se návštěvě lékaře nevyhnete. Já tam byl hned ten druhý den, to si nedovedete představit, co práce dalo předstírat, že jsem v pohodě a můj sluch taky. Nebyl jsem tam kvůli problému se sluchem, ale abych dostal razítko k žádosti o řidičák - hluchý neberou .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.