Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na zrušení objednávky

Od: kataka odpovědí: 1 změna:

Na jednom eshopu jsem objenala kalendář. Bylo to celkem nepřehledné, takže jsem omylem zadala osobní odběr místo zásilkovny. Objednávka se odeslala, naskočily údaje pro bankovní převod. Chtěla jsem ihned přes email zrušit, nicméně jak jsem hledala na jejich webu kontakt, tak mi zmizely údaje o objednávce...a hlavní problém, nepřišel mi žádný email o potvzení vytvoření objednávky. Takže teď jaksi nic rušit nemůžu, neznám číslo objednávky a další...mám to vůbec nějak řešit, když mi od nich ani nic nepřišlo? Zásilka se navíc stejně odesílá až po platbě

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud to nebyl speciální kalendář na přání (vlastní fotky apd) není potřeba to řešit. Je dobré objednávku zrušit, ale pokud nemáte číslo objednávky ani jiný kontakt... nechejte to plavat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]