Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde teď koupit kalendář?

Od: jamra® odpovědí: 21 změna:

Ahoj všem,

nevíte, kde se dá ještě koupit daňový kalendář 2021? Všude hlásí vyprodáno nebo prodej ukončen. V obchodech to teď neprodávají...

Díky za rady

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sametka
hodnocení

0x

V některých trafikách bývají.

hop®
hodnocení

0x

Nemají ho v Tescu?

hodnocení

0x

Papírnictví mají i své eshop výdejny.

hodnocení

Bohužel všude vyprodáno.

Poslední kusy

knihcentrum.cz/...

hodnocení

Po vložení do košíku - 0 ks skladem.

hodnocení

0x

Každoročně je kalendářů všude nadbytek. Ještě někdy v dubnu je nabízejí s velkou slevou.

Letos je to možná jinak. Ale byla jsem včera v Penny. Kalendářů dostatek - a dokonce velice hezké. Třeba NAŠÍ PŘÍRODOU nebo HRADY A ZÁMKY.

V OC jistě seženete. Já si dělám náskok a kupuji ho každoročně zhruba tak v listopadu. Je to lepší, nemusí na to člověk pak myslet a má větší výběr. Jaga.

12.01.21 10:32

Daňový ;)

Gumídku, omlouvám se. V samotném nadpisu je, že tazatelka shání kalendář. Tak jsem pak v textu to "daňový" nějak přehlédla. Musím si vyleštit zase jednou brýle. Jaga.

Já taky občas čtu mezi řádky. Ale to nejsou brýle, ale dis. :-D

jurajjuraj*
hodnocení

0x

ja shanel danovy od Balouska a taky vsude vyprodano, nekteri meli psane skladem ale po objednani volali ze nejsou a nebudou, nakonec sem nasel eshop kde meli posledni 2ks, vcera dorazily

hodnocení

šťastlivec :)

hodnocení

0x

Když zadáte do googlu "stolní daňový kalendář", vyjede vám několik firem, které ho mají na skladě.

hodnocení

Můžete prosím poslat odkaz? Na vše co kliknu - vyprodáno, prodej skončil, nelze přidat do košíku... Díky

hodnocení

Asi jsem měla doplnit, že mi jde o ten velký, podlouhlý. Tzn. nějaký 31 cm.

Ale díky

hereo
hodnocení

0x

Zdravím, tady je poslední kus, kupujte kupujte, honem :)

mall.cz/...

hodnocení

Slovensky... Ale díky za snahu.

hodnocení

0x

Posledný kus: mall.cz/...

hodnocení

Mall - slovenský

Martinus - dodání 3 týdny nebo vůbec. Máte info, že opravdu dodají? Všude mi totiž odepisují, že u dodavatele se už nedá přiobjednat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]