Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ke konci roku mi skončila dohoda u zaměstnavatele, která se prodlužovala někdy od roku 2017. Jelikož stále studuji, tak bych měl zájem o Potvrzení o zaměstnání, abych měl aspoň něco pro svého budoucího zaměstnavatele, ale dosud mi nikdo nic neposlal.
Zaměstnavatel je povinný potvrzení vydat, pokud se dohody účastnily sociálního pojištění. Z mých dohod se odvádělo vždy sociální pojištění přibližně 6-8 měsíců z možných 12 a zbylé měsíce na soc. pojištění nedosáhly z důvodu zkouškového.
Plánuji napsat svému bývalému zaměstnanci, aby mi to potvrzení vydal, když mi dosud nic neposlal. Mám na to nárok? I přesto, že jsem neodváděl sociální celý rok a sociální se neodvádělo za sebou, ale třeba jen únor, březen, duben, červenec, srpen, září, říjen, listopad? Akorát mě pak budou asi nesnášet na mzdovce, pokud to mám takhle rozsekané, že
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.