Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefonní společnost Tmt Czech.a.s

Od: jardablack* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Znáte prosím někdo uvedenou telefonní společnost? Manželka začala pracovat pro kosmetiku Oriflame kde jí toto nabídly jako výhodné volání,takže přešla z kreditu na paušál,k této společnosti,ta si po dvou měsících naučtovala asi kolem 20 tisíc údajně za nějaké drahé připojení k internetu nebo webu,reklamovali jsme marně. Příjde mně to jako podvod protože jsme chtěli částku splácet a operátorka sdělila že nejmenší možná splátka je 3000 kč to jsme odmítly. Odpojily paušál a sdělili že nás předají vymáhací společnosti. Od té doby se nikdo neozval. Je nějaká možnost obrany například nějaky vyšší orgán nad telefonnímy společnostmi? Také tak drahé připojení na web nebo internet jsme v životě nevyděli musela by být připojena snad celý měsíc v kuse. Poradí někdo moc děkujeme. Jarda

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jozinec
hodnocení

0x

Operátor vám jistě poslal vyúčtování, kde by mělo být uvedeno, jaké služby a v jakém rozsahu vám fakturují. Pokud to tam podrobně uvedeno není, pak operátor jistě nabízí podrobný výpis fakturovaných hovorů a ostatních služeb - v tom již budou uvedeny všechny detaily . Pokud s vyúčtováním nesouhlasíte, pak podejte reklamaci. Jestliže reklamace nebude vyřízena podle vašich představ a budete stále přesvědčen, že jste v právu, pak kontaktujte Český telekomunikační úřad.

A jen drobná rada na závěr. Komunikaci s úřady a firmami raději přenechte manželce - čeština není vaší silnou zbraní. Při čtení vašeho příspěvku jsem byl nějakou dobu přesvědčen, že zastupujete lesbický pár.

jardablack*
hodnocení

Dík za váš názor rozhodně jsem se neptal na problémy s češtinou ale na telefonní společnost,pravděpodobně vám dělá radost urážet kecy o lesbickém páru,dosti ubohé,vaše vzdělání taky asi nebude nijak závratné otázku jsme si přečetli oba a žádné chyby v pravopisu nejsou,domnívám se že hodnotit něčí vztahy není předmět zájmu mojí otázky

sasdax*
hodnocení

0x

TMT mám už víc jak rok a bezproblémů. Jsou smluvními partnery O2. Právě dneska jsem byl na jejich webu a hodně jsem se divil. Ale asi bude lepší když budete číst: tmtczech.cz/... Je otázkou kdo vám zaslal fakturu. O2, nebo TMT?

jardablack*
hodnocení

Dík četl jsem proto jsem začal pochybovat jestli to nejsou podvodníci výpis je a reklamace proběhla,faktura je od TMT ne od O2.

Bratr dělá na O2 operátora taky v životě o tak drahém připojení neslyšel, tak nevím co si myslet proto tato otázka na poradně víc hlav víc ví

sasdax*

Já to mám přes Generali pojišťovnu a to už bych řekl, že to je jiné kafe než Oriflame. I když Oriflame už je taky docela velká firma. Já doporučuju dotazovat se za co to je, za jaké připojení k internetu a k čemu jsem to byl vůbec připojen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]