Nejste přihlášen/a.
Dostala se mi do rukou zpráva o výsledku testování.
Osoba byla testována pomocí antigenního testu.
Ve zprávě je napsáno výsledek negativní.
Ale dále je napsáno negativní výsledek nevylučuje možnost, že jedinec je infekční.
Tak mě zajímá k čemu ty testy jsou když nám někdy neříkají pravdu.
Takže jedinec je negativní a přesto může být infekční.
Antigenní testy jsou taková loterie, 50:50, i když vám otestují jako negativní, stále můžete být pozitivní.
Arizonko.
Já jsem se setkal zase s člověkem který měl antigenní test pozitivní a pak šel na PCR test a ten byl zase negativní.
tak byl ten jedinec pozitivní a nebo negativní?
JJ, mám kolegu, strávili jsme spolu x hodin v práci v těsném kontaktu. Před Vánoci jsme padli oba. Já na neschopenku (pozitivní PCR), on si vzal dovolenou a zaplatil antigenní testy, výsledek negativní. Příznaky jak přes kopírák.
Pochybuju i o spolehlivosti PCR testů, ty měl taky, jako první, vyšly negativní, ale měl příznaky, proto šel ještě jednou na antigenní. Doma máme 2 dcery, obě bezpříznakové, obě 10 dní v jedné místnosti, jedna pozitivní a jedna opakovaně negativní (PCR).
Hlava mi to nebere.
A kde berete jistotu, že je PCR test spolehlivý? Viděla jsem výsledky, a dávají vám je společně s chřipkovým virem "pozitivní" "negativní" a ještě nějakým druhem viru. V drtivé většině případů kdy vyšel PCR test pozitivně na chřipku, tak i na COVID. Ale chřipka už nikoho nevzrušuje.
Kdo ví, zda tento test umí vůbec rozlišit chřipku a COVID.
Jo, jo, ti dva Japonci Seto a Samo toho obvykle hodně nakecají. Ale jsou to hrozný brepty. Ideálně se před návštěvou prarodičů vykoupat v Savu. Ale deset z deseti Japončíků Seto a Samo doporučují provést antigenní testy s chybovostí 50 %.
Češi, kteří onemocněli podruhé Covid se jim vrátil. Bylo to i horší, než když přišel poprvé. seznamzpravy.cz/...
A u některých lepší. Čtěte všechno, ne jen půlku.
Mimochodem už déle než půl roku se ví, že jsem li starší tlustý chlap, nemám při nakažení dobré vyhlídky. By mě zajímalo, kolik takových si řeklo aha, asi by mě ten můj pupek tentokrát mohl zabít, tak i když jsem to desetiletí odkládal, tak teď mám pádný důvod se sebou něco udělat. A udělal to a zhubnul. Za půl roku může mít obézní klidně i 15kg dole.
pb, domnívám se, že ti tlustí by rádu zhubli, ale přitom neomezili žrádlo a nepřidají pohyb. Když to nezvládli za celý život, na konci života již nezačnou. To by pak museli pořídit nový šatník.
Ha, teď jste se nachytal. V 60, 70 dokonce ani v 80 nebo 90 není na konci života přece! Však se do nás měsíce cpe, že to jsou všechno mladíci, co tu mohli být ještě desítky let, ale zemřeli na ten hrozný Covid. Tak šup šup, neremcat a začít hubnout a běhat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.