Máte někdo zkušenost? Užívali jste? Dle mého není moc účinný pokud jde o zmírnění abstinenčních priznaku. Proto, i když se to nemá jsem k němu kouřila, tak 5ks. Nyní mám bolest horního břicha, což může být jeden z vedlejších účinků. Máte někdo zkušenost? Chystám se lék raději vysadit
Vysaďte především cigarety. Jak cigarety, tak léky škodí. Nic bych si do těla nepustila. Nechci za pár let kvůli tomu chodit po doktorech. Mně stačí, když slyším každé ráno, jak se nade mnou dusí jeden kuřák a kašle a kašle a kašle..
Existuje více léků na pomoc proti kouření. Poraďte se s lékařem.
Zdravotní pojišťovny přispívají několik tisíc korun na protikuřácké pomocné naplásti a léky v bonusových progamech při splnění konzultace s nasmlouvanými lékaři. Např VZP vzp.cz/... přispívá 2500kč.
nevim jak vy, ale nikotin je to posledni s cim mam problem, tabletky jsou skoro kazdemu k nicemu, snad jedine opravdovy tuberak, co s cigarem vstava a uleha a da 3 krabky jen to hvizdne... horsi je zvyk, situace kdy si vzdy s chuti zapalim, a take mi to mj. chutna a rad si vychutnam cigaretu na peknem miste, k pivu, k zabavne praci jako premysleci chvilka atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.